a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Jackie, demnitate în faţa morţii

Jackie, demnitate în faţa morţii

1
191
0
Wednesday, 18 January 2017
publicmedia

Viaţa şi personalitatea lui Jacqueline Kennedy reprezintă subiectul preferat al regizorilor de la Hollywood.

 

Deşi au fost realizate multe filme pe acest subiect acesta nu este epuizat şi avem ocazia să ne bucurăm de o nouă producție.

De data aceasta una dintre cele mai apreciate prime doamne ale Americii este interpretată de Natalie Portman. Aceasta pare actriţa preferată de regizori atunci când vine vorba de patituri dificile şi aş aminti de rolurile din “Black Swan”, “Closer” ori chiar unul din filmele ei de început “Leon the profesional”.

Jackie sondează experienţa primei doamne în preajma asasinării lui John F Kennedy şi după moartea acestuia când s-a confruntat cu o situaţie foarte dificilă şi a trebuit să apere reputaţia Casei Albe să aibă un comportament exemplar fără a-şi afişa suferința cumplită şi a reuşit să realizeze acest lucru cu multă clasă.

Interpretarea lui Natalie Portman este impresionantă reuşind să stârnească emoţii puternice.

Reacţia în faţa morţii este poate cea mai mare provocare actoricească mai ales atunci când este vorba de cel mai iubit președinte american şi cel mai celebru asasinat din istoria Statelor Unite ale Americii.

Se știe că Jackline era un etalon în materie de stil şi costumele din film rămân fidele acestui fapt fiind foarte bine realizate.

Nu rataţi acest film în cinema.

Gabi del Pupo

share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania