Kaban, un adevărat refugiu care oferă intimitatea și căldura unui chalet în mijlocul unui oraș

Kaban, un adevărat refugiu care oferă intimitatea și căldura unui chalet în mijlocul unui oraș

4
427
0
Monday, 24 September 2018
stiri

Sâmbătă, 22 septembrie, în Vatra Dornei a fost inaugurat Kaban, singurul boutique hotel din oraș de patru stele! Evenimentul a fost marcat printr-o petrecere, la care au luat parte peste o sută de invitați.

Roman Boca, despre Kaban intr-un interviu cu Dorin Moldovan, IMPACT FM.

Bogdan Apetri, managerul Kaban, își propune ca în scurt timp obiectivul să devină principalul punct de atracție în domeniu din zona Dornelor. În ținutul pitoresc al Bucovinei, Kaban reprezintă un adevărat refugiu care oferă intimitatea și căldura unui chalet în mijlocul unui oraș! Camerele și apartamentele, cu un design personalizat, vă vor face să uitați de griji și zgomot, și să vă simțiți „la bucovineni acasă”, indiferent dacă veniți din țară sau din străinătate. Cine vizitează Kaban va avea parte de o experiență culinară aparte, bucatele tradiționale din meniul restaurantului, care dispunde de 80 de locuri, fiind preparate din produse proaspete, provenite de la producătorii locali. În plus, chefii Kaban fac cei mai gustoși papanași cu dulceață de afine, colțunași, paste după rețete italiene, bruschete franțuzești și alte delicatese din bucătăria internațională. Printre alte facilități, Kaban include și două terase retrase, dar cochete, cu vedere panoramică asupra orașului, precum și o parcare subterană gratuită. Toată lumea, chiar dacă este cazată sau nu la Kaban, poate savura un coniac sau un whisky la social barul de la etajul I.

De asemenea, Kaban este ”kids friendly”, unul în care copiii au la dispoziție un loc de joacă cu o mulțime de atracții specifice vârstei, precum și o salină artificială. Toți cei care trec pragul boutique hotelului se pot delecta cu lecturi, la Kaban fiind amenajată o bibliotecă vastă, unde chiar și cei mai exigenți clienți pot găsi o carte pe gustul lor, oferta fiind una variată. Și cum nu poate să existe un loc „mai special” de a citi decât în fața focului aprins dintr-un șemineu, la Kaban ai parte și de acest răsfăț exclusivist. În plus, hotelul dispune în incintă și de o saună și jacuzzi.
Kaban a devenit „un tărâm de poveste” devenit posibil și palpabil în Ținutul Dornelor grație unei echipe de arhitecți și constructori, a uneia de graphic design și a multor meșteri artizanali locali, coordonați de Bogdan Apetri, managerul Kaban. Tânărul dornean de 33 de ani, pasionat de călătorii, a adus în Vatra Dornei farmecul și specificul unui chalet din Alpi. Și pentru că lucrurile bune nu se fac ușor, Bogdan a colaborat cu cei mai buni experți!
În zonă, pot fi practicate diverse activităţi de agrement, inclusiv schi, ciclism, enduro, off-road, alergare montană, tiroliană, paintball, echitație şi pescuit.
Scopul „kabanic” este ca fiecare oaspete să rămână cu amintiri de neuitat, memorabile, și să se întoarcă cu drag în locul în care s-a simțit răsfățat cu adevărat.

Vino la Kaban, pe Strada Republicii 2c, în Vatra Dornei!

share

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania