a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
KABAN – destinatie de weekend aniversar IMPACT!

KABAN – destinatie de weekend aniversar IMPACT!

11
514
0
Friday, 23 November 2018
concursuri

Anul acesta, în Vatra Dornei a fost inaugurat Kaban, singurul boutique hotel din oraș, de patru stele!

În ținutul pitoresc al Bucovinei, Kaban reprezintă un adevărat refugiu care oferă intimitatea și căldura unui chalet în mijlocul unui oraș! Camerele și apartamentele, cu un design personalizat, vă vor face să uitați de griji și zgomot, și să vă simțiți „la bucovineni acasă”, indiferent dacă veniți din țară sau din străinătate. Cine vizitează Kaban va avea parte de o experiență culinară aparte, bucatele tradiționale din meniul restaurantului, care dispunde de 80 de locuri, fiind preparate din produse proaspete, provenite de la producătorii locali. În plus, chefii Kaban fac cei mai gustoși papanași cu dulceață de afine, colțunași, paste după rețete italiene, bruschete franțuzești și alte delicatese din bucătăria internațională. Printre altele, Kaban include și două terase retrase, dar cochete, cu vedere panoramică asupra orașului, precum și o parcare subterană gratuită. Toată lumea, chiar dacă este cazată sau nu la Kaban, poate savura un coniac sau un whisky la social barul de la etajul I.

De asemenea, Kaban este ”kids friendly”, unul în care copiii au la dispoziție un loc de joacă cu o mulțime de atracții specifice vârstei, precum și o salină artificială. Toți cei care trec pragul boutique hotelului se pot delecta cu lecturi, la Kaban fiind amenajată o bibliotecă vastă, unde chiar și cei mai exigenți clienți pot găsi o carte pe gustul lor, oferta fiind una variată. Și cum nu poate să existe un loc „mai special” de a citi decât în fața focului aprins dintr-un șemineu, la Kaban ai parte și de acest răsfăț exclusivist. În plus, hotelul dispune în incintă și de o saună și jacuzzi.
Kaban a devenit „un tărâm de poveste” devenit posibil și palpabil în Ținutul Dornelor grație unei echipe de arhitecți și constructori, a uneia de graphic design și a multor meșteri artizanali locali, coordonați de Bogdan Apetri, managerul Kaban.

Vino la Kaban, pe Strada Republicii 2c, în Vatra Dornei!

Radio Impact FM s-a născut în județul Suceava în anul 2003, pe 24 noiembrie, la Gura Humorului!

Impact FM s-a reinventat în decembrie 2015 printr-o abordare fresh de radio, campanii radio, premii oferite către ascultători, programe și rubrici realizate de o nouă echipă. Impact FM este în Jud. Suceava- 107,2 FM: 93,5 FM (Gura Humorului), 91,4 FM (Vatra Dornei), 107,2 FM (Câmpulung Moldovenesc), 97,6 FM (Târgu Neamț), dar şi în Iaşi prin frecvenţa 88,4 FM.

Cu un target cuprins între 15 şi 49 ani, mergem pe un format muzical CHR (Contemporary Hit Radio), alternat cu informaţii locale, regionale şi naţionale, transmisiuni LIVE, studio mobil, știri și interviuri publicitare, astfel încât să aducem ascultătorului în timp real o imagine completă a evenimentelor cotidiene.

La 15 ani de radio,  Impact FM te trimite la munte alături de o persoană dragă pentru trei zile de relaxare, răsfăț și aer curat. Ai posibilitatea să câștigi o mini-vacanță pe care să o programezi din timp pentru anul 2019. Tot ce trebuie să faci este să completezi rubricile de mai jos și să aștepți să fii sunat.

Premiile constau în week-end-uri în Neamț și Bucovina pentru 2 persoane (cazare la alegere pentru vineri-duminică, în perioada 15 ianuarie 2019 – 15 aprilie 2019). Rezervarea este obligatorie, în funcție de disponibilitatea locațiilor. 

Impact FM nu oferă bani în loc de premiile câștigate ascultătorilor care vor să beneficieze în altă modalitate de premiul câștigat.

IMPACT FM nu va suporta eventualele costuri legate de transport sau mâncare. 

Numele câştigătorilor concursului vor fi anunţate pe pagina de Facebook, site și în rețeaua IMPACT FM!

Concurs incheiat

share

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania