Până pe 22 decembrie participă la acest concurs!

Până pe 22 decembrie participă la acest concurs!

12
2998
3
Sunday, 17 December 2017
concursuri

O echipă de tineri antreprenori cu experiență de 10 ani în domeniul vânzărilor pe piața FMCG și-a propus să pună în aplicare toate cunoștințele acumulate pentru dezvoltarea comunității locale.
Proiectul LA BĂCĂNIE reprezintă soluția de sprijinire a micilor magazine de cartier și are ca obiectiv principal unirea magazinelor de cartier sub un nume comun LA BĂCĂNIE pentru a determina consumatorii să se întoarcă la magazinele de cartier, deoarece banii cheltuiți susțin dezvoltarea comunității locale.

IUBEȘTE IAȘUL și vino LA BĂCĂNIE! Ne găsești foarte aproape de blocul tău!

Magazinele La Băcănie

De ce să cumperi de La Băcănie?!

 • Sprijini economia locală
 • Antreprenorii ieșeni donează în numele tău pentru Iași
 • De fiecare dată când mergi la cumpărături, participi la dezvoltarea economiei.
 • Alegi să sprijini economia locală și să susții antreprenorii ieșeni.
 • Ai șansa să trăiești într-un oraș smart, cu o cultură antreprenorială puternică, îndrăzneață și creativă!
MECANISMUL CAMPANIEI 

Perioada de desfășurare: 30.11.2017 – 22.12.2017

Ultima zi de campanie: 22.12.2017

 •  Începând cu 30.11.2017 poți participa la concursul propus de La Băcănie și Impact FM și poți câștiga un coș plin cu bunătățuri din partea magazinelor partenere La Băcănie!

 • Un coș plin cu bunătățuri din partea magazinelor partenere La Băcănie îți vor umple masa de Crăciun cu produse de tot felul.Premiile vor fi ridicate de la magazinele La Băcănie indicate ulterior de către organizatori, doar pe raza municipiului Iași. Este acceptată situația în care câștigătorul nu este din municipiul Iași, însă ridică premiul de la o adresa din municipiul Iași.

Înscrie-te acum la concurs!

Salut, ești deja înscris la concurs ! Iți mulțumim! Succes !

3 Comments

 1. Ursu Cristina-Elena says:

  Asa cum am mai spus, ajutand micii producatori locali sa-si desfca marfa ajutam magazinele de cartier sa se dezvolte, preturile mici care vor rezulta din eliminarea adaosurilor practicate de varii intermediari vor aduce mai multi clenti pentru producatori si comercianti, mai multi bani la bugetul local si, implicit, valori mai mici ale taxelor. Nu am studii de specialitate, este doar parerea mea de simplu cetatean.

 2. Viorel Teodoru says:

  Deja sunt clientul fidel al magazinelor de cartier. Văd marile diferențe de preț iar mmarfa – legume fructe e proaspăta adusă zilnic Am și in spatele blocului și in dreapta magazine de genul. De asta cara merg și in Oancea pe esplanada la un aprozar extrem de frumos si economic

 3. MIHAELA SILIVETRU says:

  Stiu ca acest concurs se adreeaza iesenilor, dar particip si eu, o dobrogeanca, cu speranta ca voi castiga un cos cu bunatati romanesti care sa imbogateasca masa unei familii iesene care nu are acces la net si, mai ales, nu are posibiltatea sa cumpere toate aceste delicatese. Fie ea o familie de batrani sau una cu copii. Multumiri sponsorilor si succesul lor sa se rasfranga si asupra beneficiarilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania