a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
La Fălticeni, întâlnire a seniorilor PSD

La Fălticeni, întâlnire a seniorilor PSD

7
186
0
Saturday, 28 September 2019
falticeni

La Fălticeni, PSD Suceava a organizat joi, 26 septembrie 2019, o întâlnire cu peste 400 de pensionari, veniți din tot județul. Alături de președintele Organizației de Pensionari a PSD Suceava, Mihai Gafencu, au participat și președintele Organizației Județene PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, parlamentarii social-democrați suceveni, primari, membrii suceveni ai guvernului PSD și consilieri județeni.

“Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice constituie, în fiecare an, un prilej firesc pentru organizația județeană a PSD de a-și sărbători seniorii”, se arată într-un comunicat, transmis presei de PSD Suceava.

Pensionarii suceveni prezenți au ținut să reafirme sprijinul pentru politicile publice promovate de Partidul Social Democrat, politici care au permis ca nivelul de trai să crească constant pentru omul de rând în perioada guvernării PSD. La rândul său, președintele Organizației Județene PSD Suceava, Ioan Stan, a apreciat implicarea și activitatea colegilor din organizația pensionarilor. El declară că, pentru parlamentarii social democrați și guvernul PSD, asigurarea unui trai decent pentru vârstnicii României rămâne o prioritate.

“În urma întâlnirii s-a conturat certitudinea că guvernarea social democrata este singura care iși manifestă preocuparea pentru asigurarea calității vieții persoanelor de vârsta a treia, este singura care nu numai că a reușit creșterea pensiilor, dar este și singura care poate menține acest lucru, iar garantarea acestui fapt este dată de alegerea premierului Viorica Dncilă ca președinte al României”, se mai arată în comunicat.

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania