Liviu Dragnea, la Conferinţa Judeţeană PSD Suceava

Liviu Dragnea, la Conferinţa Judeţeană PSD Suceava

2
386
0
Thursday, 18 April 2019
suceava

Câteva mii de oameni l-au întâmpinat, la Dumbrăveni, pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, cu fanfară şi urale frenetice. Pe una din pancarte scria: „Liviule să fii tare, cum a fost Ştefan cel Mare”. Cei care i-au urat oficial bun-venit au fost preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Suceava, senatorul Ioan Stan şi primarul de Dumbrăveni, Ioan Pavăl.
În discursul susţinut de Liviu Dragnea, în faţa membrilor şi simpatizanţilor PSD, acesta le-a spus că partidul pe care-l conduce este cel care va dezvolta Moldova. Liviu Dragnea a amintit de majorările de salarii şi de pensii şi i-a indemnat pe oameni să se prezinte la alegerile europarlamentare şi să voteze candidaţii PSD pentru „a nu mai avea în Parlamentul European oameni cu capul în jos, oameni care îşi înjură ţara”.
Invitat de senatorul Ioan Stan să-şi anunţe candidatura la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an, Liviu Dragnea a spus că va spune public ce a decis după alegerile europarlamentare. Senatorul Ioan Stan a fost ales în funcţia de preşedinte al PSD Suceava. Conferinţa judeţeană de alegeri s-a desfăşurat joi, 18 aprilie 2019, la Dumbrăveni, în prezenţa a peste 400 de delegaţi social-democraţi din întreg judeţul Suceava. La conferinţă a participat liderul PSD, Liviu Dragnea, secretarul general al partidului, Codrin Ştefănescu, precum şi miniştrii Dezvoltării Regionale, al Transporturilor şi al Muncii, dar şi parlamentarii suceveni Eugen Bejinariu, Emanuel Havrici, Maricela Cobuz, Alexandru Radulescu si Virginel Iordache.
Ioan Stan a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al PSD Suceava şi a fost ales prin votul deschis al delegaţilor. Liviu Dragnea l-a felicitat pe Ioan Stan pentru funcţia obţinută, spunând că are încredere în acesta că va conduce organizaţia către victorie în următoarele alegeri.

Comments are closed.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania