Lumea lui Piticot – Tărâmul de Basm al piticilor ieșeni încurajați să fie creativi

Lumea lui Piticot – Tărâmul de Basm al piticilor ieșeni încurajați să fie creativi

3
465
0
Sunday, 21 January 2018
iasi

Petreceri, programe afterschool, cursuri de balet, cursuri de arte marțiale, cursuri de dans, cursuri de teatru, ateliere de engleză, ateliere de creație, toate într-un singur loc – Lumea lui Piticot.

Situată în Cartierul Vișoianu, Strada Dreptății, Nr.10A, locația oferă celor mici, dar și celor mari momente prețioase.

Acest univers al piticoților s-a specializat în ultima vreme în a organiza petreceri tematice pentru copiii care-și sărbătoresc aniversarea. În această lume minunată primează veselia, energia și posibilitatea de a-ți face amintiri atât cu prietenii cât și cu familia.

Sunt multe locuri în lume unde piticii își dau întâlnire, însă în acest loc construit atent după nevoile unor părinți, amprenta siguranței și a zâmbetului de copil te însoțește de cum treci pragul imobilului.

Și pentru ca toate să fie ca la carte, precum și pentru disciplinarea celor mici, există un anumit program de vizitare, precum și un interval de vârstă, respectiv copilașii între 1-11 ani.

Lumea lui Piticot este locul perfect pentru bucuria celui mic, iar dacă nu ne crezi, e suficient să-l duci o singură dată. Suntem convinși că îți va plăcea acel zâmbet de pe chipul lui de îndată ce intră în colectiv și a-i vrea să-l vezi mai des.

Mai multe informații puteți găsi pe pagina lor de facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com