“Make up artist best work” a reunit 30 de profesioniști din zona Moldovei și București

“Make up artist best work” a reunit 30 de profesioniști din zona Moldovei și București

Like
1116
0
marți, 19 decembrie 2017
iasi

Vladimir Dumbravă, artistul ieșean care își exprimă personalitatea prin munca sa a lansat o nouă campanie.

“Make-Up Artist Best Work” este numele proiectului prin care fotograful Vladimir Dumbravă dorește să pună în valoare munca make-up artiștilor într-un mod unic. Instrumentele sunt simple – creativitate și concepte inedite care prind contur în colaborare cu 12 dintre cei mai talentați make-up artiști ce s-au înscris în acest proiect.

“În total au fost peste 30 de profesioniști în make-up înscriși atât din zona Moldovei, cât și din București. Pe baza fotografiilor transmise, am ales 12 artiști. Ședințele foto au început deja – din fotografii alegem pe cea reprezentativă care este editată folosind tehnici avansate de retouching. Fiecare artist a avut libertate de exprimare, ceea ce a făcut ca abordările să fie din cele mai variate. La unele machiaje am colaborat cot la cot cu artistul întregind imaginea finală a ceea ce am dorit împreună să exprimăm. A fost muncă în echipa, provocări dar și o împlinire a lucrului bine făcut, satisfacție și multă bunăvoie”, a declarat fotograful Vladimir Dumbravă.

Fotografiile pot fi admirate atât pe conturile de facebook și instagram ale autorului cât și pe site-ul personal aflat la adresa www.vladimirdumbrava.com.

“Postăm în fiecare zi, până de sărbători primele 6 fotografii, urmând ca restul de imagini să fie publicate la începutul anului viitor”, a mai adăugat Vladimir.

Make-Up Artist Best Work” este cea de-a patra campanie semnată de Vladimir, după proiectele fotografice”Un portret pe zi”, “Ești mai mult decât perfectă” și “Anotimpurile frumuseții”.

Despre Vladimir:

Întotdeauna îl vezi pe Vladimir purtând echipamentul său fotografic în jur. Totuși, camera nu contează, ci omul din spatele ei. Fotografia sa emană pasiune, oglindește propriile sentimente și viziuni, făcându-i arta o modalitate de a o cunoaște cu adevărat, o modalitate de a se scufunda în mintea și sufletul său. El a afirmat mai ales prin fotografia sa nudă sau semi-nudă și întunecată, dar este dornic să accepte orice provocări! Ingenuitatea și dragostea sa pentru artele vizuale îl ajută să fie perceptibil pentru detaliile care fac diferența. Și nu numai talentul îl face să se potrivească pentru această profesie și își susține pasiunea. De asemenea, a obținut cunoștințe tehnice în timp ce studiază la Universitatea de Artă “George Enescu” din Iași, Facultatea de Arte Vizuale și Design, Specializare – Design. Lucrând împreună cu mai multe modele, Vladimir a învățat și “arta” răbdării. El a înțeles mai bine noțiunea de muncă în echipă și modul de “gestionare” a diferitelor tipuri de persoane cu personalități diferite. Toate acestea l-au făcut un artist mai bun, un profesionist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com