a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Mama mea e viral la radio

Mama mea e viral la radio

7
317
0
Tuesday, 05 March 2019
concursuri

Săptămâna aceasta surprindem mamele! De fapt, ajutăm copiii să-și surprindă mamele!

Mama mea e viral la radio! Și de IMPACT! Dacă vrei să-i faci o surpriză mamei tale, accesează www.impactfmregional.ro  secțiunea ”Concursuri”, și 10  numere înscrise vor fi alese prin tragere la sorți și apelate de realizatorii emisiunilor Impact FM, pe 6, 7 și 8  martie în intervalul orar 8:00 – 11:00.

 

O intervenție live, la radio, o surpriză pentru mama un moment care face ca mama ta să devină viral la radio. Înscrie-ți mama cu numele și numărul ei de telefon și îi oferim

alături de partenerii noștri un buchet de flori de la Floralux (o gamă variată de idei colorate și frumos parfumate) și un premiu de la Pretty Face – 1 procedură pentru frumusețea mamei tale, în funcție de tipul de ten: dermabraziune sau peeling enzimatic.

 

 

 

Dermabraziunea reprezintă o tehnică de tratament dermato-cosmetică al cărei scop este refinisarea pielii prin înlăturarea straturilor superficiale ale epidermei. Aparatul “Briliant” folosește cristale de diamant fixate pe discuri abrazive, din oțel inoxidabil, pentru îndepărtarea celulelor moarte. După tratament se aplică o cremă calmantă și una cu factor de protecție solară.

Peeling-ul enzimatic este tratament facial scurt, conceput pentru persoanele ocupate, o alegere grozavă dacă vă doriți un răsfăț rapid. Este o procedură non-chirurgicală de exfoliere care utilizează ingredienți naturali (enzimele) pentru a produce o exfoliere a tenului. Peeling-ul enzimatic (biologic, vegetal) asigură o exfoliere blândă și sigură, cu efecte vizibile imediate. Pielea devine astfel perfect restaurată, luminoasă, curată, cu un aspect proaspăt și textura catifelată. Este recomandat oricarui tip de ten, în special tenurilor mixte, seborice, hiperseboreice, cu acnee, pori dilatati, tenuri mature, obosite, cu riduri si depigmentari.

 

 

Anul acesta le sărbătorim pe mame, așa cum trebuie, în auzul tuturor! Lasă în formularul de mai jos numele mamei, numărul ei de telefon și orașul în care e află mama ta și poți câștiga pentru ea un buchet de flori de Floralux și o procedură pentru tenul mamei tale de la Pretty Face.

 

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania