Marian Andronache a plătit cotizațiile pentru a avea contracandidat

Marian Andronache a plătit cotizațiile pentru a avea contracandidat

1
242
0
Saturday, 10 March 2018
stiri

Marian Andronache este singurul candidat la PMP.

Pentru a avea contra candidat, Marian Andronache, acuzat de presă că nu își dorește un contracandidat, a plătit cotizațiile celui cu care ar fi trebuit să intre în competiție. 2700 de lei au fost plătiți pentru contracandidatul său George Jucan, care ulterior și-a retras candidatura în timpul Conferinței Județene de Alegeri a Partidului Mișcarea Populară Suceava.

Unul din membrii echipei PMP de Consiliei Locali alături de Marian Andronache,  care  s-a gândit la un proiect ce promite să aducă multe beneficii Sucevei, este Anca Gâtlan, asistent universitar si antreprenor, de profesie inginer, în vârstă de 27 ani.


Mișcarea Populară este singura organizație politică care sprijină inițiativele tinerilor și se constituie ca liant între viziunea acestora și punerea în lor practică” spune Anca Gâtlan, candidat MP la CL. Aceasta a făcut și câteva precizări referitoare la  acest aspect: „în cadrul organizației noastre, există deja implementat un proiect pentru implicarea tinerilor în proiectele comunitare. Considerăm că responsabilizarea lor în calitate de membri activi ai societății civile și implicarea lor în viața comunității este de o importanță deosebită și de aceea ne dorim extinderea proiectului în administrația locală. Participarea tinerilor  la procesul decizional va fi asigurată prin implicarea directă în identificarea nevoilor cu care comunitatea suceveană se confruntă din punct de vedere social, politic și economic, precum și a soluțiilor aferente. Va fi asigurat cadrul propice pentru cooperarea dintre tineri și autoritățile responsabile în scopul implementării soluțiilor, prin accesarea de fondurilor europene şi nu numai, obținându-se astfel responsabilizarea ambelor părți. De asemenea, va fi pus în aplicare, cel puțin la nivel local, proiectul de lege inițiat de deputații Mișcării Populare pentru a-i sprijini pe tinerii absolvenți să își deschidă propriile afaceri. Astfel, este avută în vedere sustenabilitatea dezvoltării locale prin integrarea nevoilor reale ale comunității în strategiile de politici publice la nivel local.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania