Mesaj de sărbătoare de la ascultători și ascultătoare

Mesaj de sărbătoare de la ascultători și ascultătoare

5
585
0
Thursday, 22 December 2016
publicmedia

Anul acesta simți magia sărbătorilor pe frecvențele Impact FM!

Cele mai frumoase mesaje de Crăciun le auzi chiar de la oamenii care sunt alături de noi în fiecare zi, de la cei care ne susțin, ne ascultă și ne informează cu privire la cele mai importante evenimente din Iași, Suceava, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei.
Ascultătorii și foștii invitați s-au alăturat nouă pentru a desfășura unul dintre cele mai frumoase proiecte radio menite să aducă puțină bucurie în sufletele celor care stau cu urechile pe IMPACT FM, și anume “Mesaj de sărbătoare de la ascultători și ascultătoare!”. De asemenea, Anca Crețu a luat legătura și cu autoritățile municipiului.

Totul a început din dorința noastră de a le transmite ieșenilor și bucovinenilor cele mai frumoase și sincere urări de Crăciun, de a le arăta că ne pasă și că ne gândim în fiecare moment la ei. Anul acesta am zis să facem ceva diferit și ce poate să fie mai frumos decât  un mesaj din inimă de Impact.

Această campanie s-a desfășurat pe parcursul a două săptămâni, în care au fost selectați aproximativ 500 de ascultători, au fost contactați oamenii care ne-au onorat cu prezența în emisiunile noastre, dar și reprezentanții diferitelor instituții.

În fiecare zi, colegele noastre, Oana Pîrvu și Dana Dănceanu, au sunat ascultătorii pentru a le ura un Crăciun fericit, plin de liniște alături de cei dragi, dar și un nou an mai bun. La rândul lor, cei contactați au lăsat mesaje care vor fi difuzate pe toate frecvențele Impact FM pe parcursul sărbătorilor de iarnă. De la cele mai emoționante, până la cele mai amuzante gânduri, oamenii ne-au surprins cu deschiderea lor la invitația noastră de a participa la acest proiect.

“A fost o experiență frumoasă, pentru că am putut observa cât de multă bucurie aduce Crăciunul în sufletele ascultătorilor. Mi-am dat seama că în preajma sărbătorilor de iarnă persoanele sunt mai sensibile și mai deschise. Ascultătorii s-au bucurat când au auzit că i-a sunat cineva din echipa de Impact, prilej cu care au început să transmită urări și pentru ceilalți colegi din redacție”, a declarat Oana Pîrvu, coordonator proiect.

În cele două săptămâni studioul Impact s-a transformat într-o recepție a lui Moș Crăciun. O recepție de unde au plecat și multe cadouri pentru sufletele mai puțin norocoase. Zeci de pachețele  ajung la familii care poate nu credeau ca anul acesta va fi ceva diferit.

“Această perioadă a anului este foarte importantă pentru noi. De aceea am dorit să aducem un zâmbet pe buzele celor care ne sunt alături în fiecare zi. În goana dupa cumpărături, curățenie și gătit, ne-am hotârât să le oferim ascultătorilor un moment în care să se gandească la ceea ce este cu adevărat important de sărbători. Am primit mesaje unice, speciale, venite din inimă si mesaje amuzante, în care eram sfătuiți să nu ne jucăm cu instalația pentru brad”, a declarat Dana Dănceanu, coordonator proiect.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania