“Minimondialul” românesc la Iaşi!

“Minimondialul” românesc la Iaşi!

5
429
0
Friday, 17 June 2016
iasi

Legendarul turneu şi totodată cel mai important eveniment de box din România a ajuns la ediţia cu numărul 41, care se va organiza acum în Municipiul Iaşi, Sala Polivalentă, în perioada 05-10 Iulie 2016.

„Minimondialul”românesc, cum era cunoscut acest turneu pe plan mondial până în 1989 şi-a recăpătat rapid notorietatea începând cu 2013, după o întrerupere de cinci ani, iar în ediţia 2016, va aduna la startul competiţiei, la Iaşi 15 ţări, între care Anglia, Italia, Olanda, Azerbaijan, Ucraina, Tunisia, Suedia, Ţara Galilor, Egipt, Nigeria, R.Moldova , Serbia, Germania şi ROMÂNIA.

Faptul că acest turneu este printre ultimele verificări înainte de J.O. Rio şi cei mai mulţi boxeri prezenţi la Centura de Aur – Iaşi 2016, sunt calificaţi la olimpiadă, e o garanţie a spectacolului, a unui eveniment de referinţă pentru boxul de mare anvergură, promiţând deja să fie un punct de referinţă în evenimentele sportive majore organizate la Iaşi.

dscf7851O garanţie importantă privind reuşita ediţiei din acest an a Centurii de Aur este şi implicarea totală în organizarea evenimentului a preşedintelui FR Box. Vasile Cîtea, primul campion român în boxul profesionist, a început din 14 ianuarie 2016, când a fost ales preşedintele FR Box, cel mai greu meci al carierei: acela de a lua o federaţie în corzi, numărată de ANAF, MTS şi creditori, şi de a o ridica spre performanţă managerială şi valorică. De la ocuparea acestei poziţii, Vasile Câtea a avut o singură deviză: „Nu privesc înapoi cu mânie la motivele pentru care Federaţia Română de Box are enorm de muncă pentru a reveni acolo unde îi este locul în elita mondială, ci doar înainte, având convingerea că printr-un efort colectiv şi o muncă serioasă vom depăşi toate problemele şi ne vom putea concentra pe înalta performanţă”.

 

Iasule, pregateste-te pentru  cel mai important eveniment de box din România!

Un eveniment cu IMPACT !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania