a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Neamț: 3 tătici au făcut o trecere de pietoni pentru copii și s-au ales cu dosare penale

Neamț: 3 tătici au făcut o trecere de pietoni pentru copii și s-au ales cu dosare penale

10
238
0
Monday, 21 October 2019
Neamț

Mai mulți părinți din municipiul Piatra Neamț au desenat o trecere de pietoni în cartierul 1 Mai – Gara Veche, fiind nemultumiți de faptul că în zonă, copiii lor nu au pe unde să traverseze strada pentru a ajunge la școală.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au marcat o trecere pentru pietoni pe o stradă din municipiul Piatra Neamț.

Din cercetări a reieșit faptul că, persoane necunoscute ar fi marcat o trecere pentru pietoni pe strada Gara Veche din municipiul Piatra Neamț, fără a deține autorizație emisă de autoritățile competente. De asemenea, la fața locului au fost solicitați și lucrători ai unei societăți de prestări servicii publice din cadrul Primăriei Piatra Neamț, care au șters marcajul.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii rutieri au identificat trei bărbați cu vârste cuprinse între 40 și 59 de ani, din municipiul Piatra Neamț, bănuiți de comiterea infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Polițiștii nemțeni continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor implicați.

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania