a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Noua destinație de Bucovina!

Noua destinație de Bucovina!

8
465
0
Tuesday, 13 March 2018
concursuri
Lasă munca deoparte! Impact FM te trimite la munte!
Poftim in Bucovina! La Voroneț în weekendul 16-18 martie 2018!
În fiecare joi, după ora 10, ai șansa să câștigi un premiu cu plecare în Bucovina!
Impact FM organizează din 2016 pentru ascultătorii săi, concursul ,,Weekend în Bucovina” și trimite două persoane într-un sejur complet într-una dintre locațiile situate în Bucovina. Și în acest weekend veți primi cazare și mâncare pentru 2 persoane.
Restaurantul pensiunii vă oferă meniuri din bucătăria tradițional românească pentru întreg sejurul în valoare de 300 RON.
Complexul Casa Elena este situat în localitatea Voronet, la 3,5 km de orașul Gura Humorului și la doar 1,5 km de Mănăstirea Voroneț, fiind una dintre cele mai apreciate locații din zonă. În imediata apropiere se află Parcul de divertisment Ariniș și Pârtia de Schi Șoimul unde dornicii de miscare se pot recrea și savura priveliștile de munte.
Casa Elena reprezintă o adevarată oaza de liniște care încântă ochiul și sufletul celor care ajung în zonă.

casa elena2

Casa Elena este perfectă pentru cei care sunt în căutare de cazare la hotel sau pensiune în Gura Humorului, Voroneț sau în Bucovina, oferind 40 de camere duble și 7 apartamente. La restaurantul din complexul CASA ELENA  vei fi surprins cu delicii traditionale bucovinene, preparate din ingrediente locale, proaspete și naturale. Ambianța plăcută, arhitectura deosebită cu finisaje tradiționale, serile folclorice organizate în cadrul acestui complex vor asigura un concediu de neuitat.

casaelena1

Completează formularul de mai jos și înscrie-te la tragerea la sorți de joi! Cei care au câștigat nu mai au voie să participe la acest concurs până pe 1 septembrie 2018, dar pot incuraja pe cei dragi să se înscrie și îi pot ajuta în completarea formularului! 

*În cazul în care nu puteți onora cu prezența weekend-ul câștigat, sejurul nu poate fi reprogramat! Pentru detalii suplimentare, vă invităm să accesați regulamentul de pe site-ul nostru.

Aveți toate motivele să vă înscrieți chiar acum!

Căsuțele marcate cu * sunt obligatorii.

 

share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania