Nunta mută feerie şi grotesc

Nunta mută feerie şi grotesc

Like
411
0
Thursday, 12 January 2017
publicmedia

Deşi un foarte cunoscut actor Horaţiu Malaele ne surprinde de ceva timp cu niste filme foarte bune unul dintre ele fiind Nunta mută. În caz că l-aţi pierdut în cinema  aveţi posibilitatea de a-l viziona la calitate foarte bună pe cinepub.ro.

Subiectul este extrem de interesant :scenariul scris de Horatiu Malaele împreună cu Adrian Lusting poreşte de la un fapt real şi anume că după moartea lui Stalin s-a declarat o lege prin care au fost interzise manifestarile publice gălăgioase timp de o săptămână.Cum se poate atunci desfăşura o nuntă într-un sat din Romania?Fară a vorbi ?

Tinerii împreună cu restul populaţiei satului încearcă să realizeze acest eveniment şi rezultatul este bineînţeles unul hilar cu accente de dramatism date de absurdul situaţiei şi a legii în sine.Actoria este minunată şi Alexandru Potocean (cunoscut nouă din teatru) face un rol extraordinar alături de colegii sai mai faimoşi şi mai experimentaţi: Serban Pavlu,Tamara Bucuiceanu Botez sau Victor Rebengiuc.

Imaginea şi decorul sunt excepţionale ,multă ironie fină condimentează scenariul foarte bine scris şi personaje neconventionale colorează imaginea tipică a satului românesc amintindu-ne de estetica feliniană la începuturile ei.

Vă invit deci să vă bucuraţi de imaginaţia unui om a cărui carieră înglobează actoria de film şi de teatru,regia de film şi de teatru,caricatura,poezia şi multe altele şi anume Horaţiu Mălăele.

Vă promit că o să râdeţi şi o să plângeţi şi că nu veţi uita acest film prea curând.Fară a sonda societatea contemporană în stilul deja consacrat internaţional al noului val românesc regizorul reuşeşte să capteze publicul , să realizeze un produs de calitate.

Nunta Muta pe cinepub.ro.

de Gabi del Pupo

 

share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania