a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
O nouă destinație de concurs în Bucovina: Casa Bunicilor

O nouă destinație de concurs în Bucovina: Casa Bunicilor

11
1065
0
Sunday, 16 June 2019
concursuri

De 15 ani Impact FM Regional unește zonele turistice prin frecvențele radio și campaniile specifice, prin 5 studiouri fixe și transmisiuni live din diferite locuri din România.

”Weekend în Bucovina” este invitația lansată de Impact FM Regional la fiecare sfârșit de săptămână. Ascultători de pretutindeni pot câștiga zile de relaxare, liniște și deconectare în zonele turistice din Bucovina și Neamț.

Vineri, 21 iunie se va face extragerea pentru o nouă destinație în Bucovina: Pensiunea ”Casa Bunicilor” – M-rea Humorului.

Casa Bunicilor și-a propus ca obiectiv să ofere o abordare diferită a turismului în zona Bucovinei.  Daca sunteți în căutarea unei stări de spirit autentice, dacă doriți să faceți cunoștință cu tradițiile ți obiceiurile populare bucovinene dar și cu savoarea unică a bucătăriei din zonă, dacă doar doriți să vă relaxați în mijlocul unei frumoase păduri de brazi departe de agitația orașului sau să vă încărcați spiritual citind o carte bună sau vizitând mănăstirile din zonă, atunci noi suntem locul potrivit pentru Dumneavoastră.

Pensiunea este localizată în Mănăstirea Humorului (la aprox. 7 km de Voroneț) – Bucovina, județul Suceava și se întinde pe o suprafață de cca. 5 ha de pădure, iar curtea pensiunii este traversată de un pârâu care formează un frumos iaz de păstrăvi. Fiecare casă se află lângă un iaz, astfel cei pasionați de pescuit au posibilitatea să-și satisfacă și acest capriciu.

Casa Bunicilor pe Facebook

Din punct de vedere culinar, vă oferim produse curate, tradiționale specifice zonei, adaptând mereu oferta noastră preferințelor dumneavoastră (bucătărie tradițională românească, meniu a la carte sau prestabilit), iar la cerere se pot organiza diverse evenimente (teambuilding, botezuri, aniversări etc – capacitate maxim 50 persoane).

Casa Bunicilor încurajează  proiectele artistice și culturale ce au ca scop promovarea valorilor românești, tradiționale, colaborând în acest sens cu diverse grupuri de artiști populari, dar suntem deschiși și susținem orice inițiativă în acest sens (prezentări, concerte, ateliere, workshop-uri, șezători, expoziții pictura, fotografie etc)

Ne propunem să vă oferim o ședere de neuitat şi să vă facem să retrăiți micile bucurii ale copilăriei în spaţiul plin de căldură oferit de Casa Bunicilor – din dragoste pentru natură!

*Impact FM Regional te trimite în Bucovina la Casa Bunicilor pentru două nopți (29, 30 iunie și 1 iulie 2019)

În fiecare vineri ai șansa să câștigi un premiu cu plecare, pentru două persoane în Bucovina sau Neamț. Tot ce trebuie să faci este să dai like paginii de Facebook Impact FM România, să scrii un cuvânt care descrie Bucovina sau Neamț, să dai SHARE și în ziua de vineri afli dacă ai câștigat. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți, folosind site-ul http://random.org. La fiecare început de săptămână vom anunța destinația de week-end și de această dată vei avea timp o săptămână să-ți pregătești plecarea.

 

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania