a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
O nouă locație destinată pasionaților de fitness din Iași

O nouă locație destinată pasionaților de fitness din Iași

9
828
0
Friday, 11 January 2019
iasi

Body Line Gym va deschide luni, 14 ianuarie 2019 o nouă locație destinată pasionaților de fitness din Iași, situată în cartierul Alexandru cel Bun, Șoseaua Națională nr. 5, vis-a-vis de Piața Alexandru.
Noul club de fitness Body Line Gym oferă locuitorilor din cartierele Alexandru, Dacia, Galata, Zimbru și Gara posibilitatea de a face pasul către o viață activă, descoperind beneficiile sportului într-o locație nouă ce dispune de un spațiu generos 860 mp, aparate de fitness și cardio de ultimă generație Matrix Italia, Bar Sportiv, cu prețuri fără adaos comercial, instructori fitness specializați și antrenori personali.
Clubul va fi deschis zilnic, în intervalul orar 07:30 – 24:00, de luni până vineri, sambata intre orele 09:00 – 18:00, iar duminica, 09:00 – 16:00.

“Body Line Gym a luat naștere din dorința de a lucra cu oamenii, de a-i face să înțeleagă beneficiile sportului, de a vedea bucuria și satisfacția după terminarea fiecărui antrenament. Sportul este un mediu sigur, unde poți ieși din zona de confort și poți afla mult mai multe despre tine. Salutăm noii membrii Body Line Gym și îi asigurăm de rezultate garantate!”, a declarat administratorul Body Line.

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania