a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Oktoberfest în Est revine la Gura Humorului

Oktoberfest în Est revine la Gura Humorului

10
190
0
Saturday, 07 September 2019
gura humorului

Orășence, domni, domnițe, cavaleri, socri, bunici și bunicuțe, burlaci și familiști convinși, domnișoare și vecini, vă spunem tuturor: ein Prosit! Adică: Noroc!

De ce ?
Pentru că am readus la GURA HUMORULUI, unul dintre cele mai iubite și așteptate festivaluri ajuns la dumneavoastră tocmai de la München: Oktoberfest.
Gustă o petrecere adevărată! Îi vom saluta pe invitații de onoare ai evenimentului și ne vom mândri cu oficialitățile, care vor fi prezente la Oktoberfest, în parcul Ariniș din Gura Humorului, în perioada 19-22 septembrie 2019.
Așteptăm turiştii pentru a ciocni halbe cu bere rece din Bucovina, dar şi cu berea germană nefiltrată, să-și alinte papilele gustative cu delicatese nemţeşti, precum cârnații Nuremberger Bratwurst, Thuringer, Weisswurst, Scheweinshaxe sau cârnatul XXL cu cașcaval, dar și produsele româneşti.
Și cine a mai pomenit distracție mare fără artiști adevărați și muzică bună?

Miss Oktoberfest vrea să ne arate că Bucovina are cele mai frumoase făpturi din România, așa că va fi chef mare, cu premii speciale. Dacă încă nu v-ați înscris la concurs, mai aveți timp!
Nu contează vârsta și nici greutatea, juriul – care va fi publicul, punând accentul pe multe alte calități, pe care orice domniță le are de la Mama Natură.
Nimic nu se poate face pe acest pământ cu stomacul gol. La Oktoberfest vom putea alege ce să mâncăm, gustând din mai toate preparatele de pe mapamond, ca să ne satisfacem poftele culinare.

Urmărește programul OKTOBERFEST în Est. 

Dacă e septembrie, e Oktoberfest!
19-22 septembrie 2019, Gura Humorului

share

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania