a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Ora Frecvențelor Deschise

Ora Frecvențelor Deschise

9
117
0
Saturday, 30 November 2019
stiri

Nu a existat până acum o agenție de publicitate  care să poată oferi un buget constant unui post de radio regional, ca cel pe care îl reprezint, cel puțin nu după anul de criză 2008. Și nu vorbim despre acele agenții care aleg sporadic radio-ul  și cărora le mulțumim: Flarom, Stormers și Strategis.

Sunt agenții media care se pot lăuda cu un portofoliu important de radio-uri pe care le dețin într-o colaborare pe termen mediu și lung și le pot oferi clienților atunci când bugetul permite achiziționarea radio-ului la ”și altele”.

Radio-ul nu se poate încadra la un instrument de promovare la ”și altele” pentru că este un mijloc de comunicare complex, înțeles în primul rând de cei care lucrează atât ON AIR, activi LIVE la radio, cât și pe teren alături de clienți în procesul de vânzare.

Vând radio din 2004, lucrez în radio din 1993, am înțeles complexitatea instrumentului de promovare radio după primele campanii implementate alături de clienți și doar alături de ei, direct, am construit campanii care s-au transformat în ”și altceva”,  după  5 sau 10 ani, dar radio-ul le-a rămas la suflet.

Sunt agenții de publicitate care nu cred în radio.

Sunt agenții de publicitate care nu știu să măsoare rezultatele unei campanii radio.

Sunt agenții de publicitate care nu știu să facă decât media plan-uri de difuzare spoturi.

Sunt agenții de publicitate care nu recomandă radio.

PS Dacă nu te bagi să vinzi un instrument de promovare complex precum radio-ul, care e provocarea?!

Intr-adevăr bugetele vehiculate pe acest instrument de promovare sunt mici, dar câștigul este mare pentru client pe termen lung.

Clientul poate spune NU la o campanie radio, dar în 80% din cazuri nu o primește.

Ești client?! Te invităm să te înscrii la Ora Frecvențelor Deschise! Zilnic de luni-vineri, ora 12.00, îți oferim o oră să înțelegi ce poate face radio-ul pentru afacerea ta.  Am vândut radio național, local, regional, de la radio cu audiență, la radio cu frecvență. Înscrie-te la Ora Frecvențelor Deschise la adresa de e-mail ioana.rata@impactfm.ro și îți aducem radio-ul în departamentul tău de vânzări. Nu ne prezentăm la serviciu zilnic, dar putem vinde zilnic pentru tine. 

* Timpul este important pentru oricine.

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania