PAKEAT, mâncarea ta la pachet

PAKEAT, mâncarea ta la pachet

Like
836
0
Wednesday, 25 January 2017
publicmedia

Alege să servești un prânz echilibrat la Pakeat!

Într-o lume în care fast-food-ul reprezintă o modalitate ușoară de a mânca în oraș sau la birou, îți propunem o variantă mult mai sănătoasă și gustoasă, ce îți va oferi energie pentru restul zilei.

Pakeat îți pune la dispoziție o gamă variată de meniuri, care te vor surprinde în fiecare zi cu diversitatea și calitatea produselor, fiind gătite de cei mai  pricepuți chefi. Nici vegetarienii nu sunt lăsați în urmă. Aceștia pot găsi în fiecare zi un fel de mâncare pe gustul lor.

Din incrediente proaspete, echilibrate caloric și nutritiv, prânzul tău este preparat de la zero, fără adaosuri sau potențial de gust. De luni până vineri poți alege dintre 2 supe/ciorbe sau aperitive, 2 feluri principale și un desert, mâncărurile fiind bazate de produse de sezon.

Pe lângă o masa copioasă, poți să te răsfeți cu unul dintre cele mai proaspete fresh-uri și smoothie-uri.

Pentru a aduce cel mai bun gust în gastronomia ieșeană, s-a deschis Bistro Pakeat cu un nou concept în ceea ce privește servirea mesei.

Papilele gustative vor simți savoarea stilului culinar tradițional, combinat cu cel mediteranean sau de orice alta influenta internaționala, a sosurilor și a foietajelor pregătite atent de cei mai pasionați bucătari.

Bistroul îți oferă cadrul perfect pentru un prânz cu colegii de la muncă, familia sau prietenii. De asemenea, aici se pot organiza zile de naștere, onomastice sau evenimente corporate.

Pakeat dispune de servicii de catering și livrări la pachet. Comenzile se pot face online sau la telefon, între orele 09:00 și 15:30. Comanda minimă este în valoare de 40 de lei, iar timpul de așteptare aproximativ 60 de minute. Din dorința de a fi aproape de clienți și de a le oferi servicii de calitate, în cazul unor întârzieri din cauza traficului, aceștia vor fi sunați și informați. Produsele pot fi achitate atât numerar, cât și cu cardul.

Bistro PAKEAT se află pe strada Barbu Lăutaru, numărul 46 (zona Bucsinescu).

Numărul de telefon disponibil pentru comenzi este 0374.08.22.22.

 

 

 

share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania