Pârtieee la ciocolată! Snow Radio Show continuă cu premii dulci de la Făgăraș!

Pârtieee la ciocolată! Snow Radio Show continuă cu premii dulci de la Făgăraș!

Like
310
0
Wednesday, 22 February 2017
concursuri

Cel mai amplu proiect de iarnă din regiunea Moldovei, SNOW RADIO SHOW, continuă pe cele mai frumoase pârtii din Bucovina!

După cum știți deja, Impact FM a mutat studioul pe pârtiile din Vatra Dornei și Gura Humorului, iar în fiecare weekend Adi Jara, Ioana Rață, DJ Cips, George Marici, Cătălina Rusu, Adi Dranca și Theo Rosca vă așteaptă în zone de distracție, devenite centre regionale ale distracțiilor și sporturilor de iarnă.

Până în luna martie, atmosfera și energia de pe pârtiile din Bucovina va fi transmisă către ascultătorii Impact FM România pe toate cele 5 frecvențe. Snow Radio Show  va difuza live hit-urile momentului, știri, comentarii, concursuri și mesaje care doresc să aducă voie bună direct de la munte, de pe pârtiile Șoimul și Parc.

Primul proiect radio de entertainment, Snow Radio Show, a început în anul 2011, iar succesul primei ediții a transformat ideea unui program de iarnă într-o tradiție a radioului nostru.

Alături de gașca dinamică de la Impact FM a venit și brand-ul Făgăraș. 

ÎNCEARCĂ. REPETĂ.

Acum 50 ani, apărea pe piață primul baton Făgăraș: o ciocolată mică, cu un gust îndrăzneț de rom și stafide. De atunci și până azi, nimic nu s-a schimbat. Batonul se fabrica după aceeași rețetă simplă și originală și are aceeași consistență dură care i-a dat numele. Începând din 2016, este batonul oficial al sporturilor de munte, fiind primul brand românesc de ciocolată care sponsorizează o echipa de downhill din România.

Partener oficial al programului Snow Radio Show, brand-ul Făgăraș oferă premii dulci în fiecare weekend pentru ascultătorii îndrăzneți de la munte. 40 de batoane de ciocolată și un rucsac pot fi ale tale dacă te înscrii la tombola din cadrul campaniei. Nimic mai simplu! Tot ce trebuie să faci este să alegi ca destinație de vacanță una dintre locațiile în care se desfășoară concursul, Vatra Dornei sau Gura Humorului, să răspunzi la întrebarea  “Care este sloganul Făgăraș?” și să completezi talonul pentru tombolă. Toate biletele vor fi puse într-o urnă, după care va avea loc extragerea câștigătorului.

Campania continuă până pe 31 martie, iar doritorii se pot înscrie în fiecare sâmbătă, în intervalul orar 13:00 – 17:00, la unul dintre punctele din cele două stațiuni din Bucovina.

Extragerile se fac în fiecare sâmbătă la ora 14.45 în Vatra Dornei și la ora 16.45 în Gura Humorului!

Ne vedem pe pârtie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com