a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Paula Seling vine la Iași

Paula Seling vine la Iași

8
385
0
Tuesday, 07 May 2019
Evenimente

Paula Seling va concerta la Teatrul Luceafărul, miercuri, 22 mai, în sala mare de spectacole. Concertul are titlul ”Mai Magic” și, pentru că e vorba de Paula Seling, atmosfera sigur va fi .. magică.

Artista a lansat 20 de albume și are o carieră recunoscută și la nivel internațional pentru participarea la Eurovision (2010), alături de Ovi, unde au obținut pentru România locul 3, dar și pentru că a cântat în deschiderea concertelor lui Michael Bolton și Beyoncé.

Vocea suavă și .. magică a Paulei Seling se va auzi pe scena Teatrului Luceafărul din Iași într-un concert extraordinar și integral dedicat unui scop caritabil, miercuri, 22 mai de la ora 18:30.

În deschiderea evenimentului, ne vor oferi un recital Teodora Albu și Bianca Sava, studente la Universitatea Națională de Arte George Enescu Iași, câștigătoare de concursuri naționale de muzică.

Evenimentul este organizat de Echipa White Wings, formată din 11 masteranzi ai Facultăţii de Economie și Administrarea Afacerilor.

Scopul evenimentului este de a-l ajuta pe Robert, un băiețel de 4 ani bolnav de tetrapareză spastică și care are nevoie de terapie la o clinică din Barcelona. Astfel că, banii proveniți din vânzarea biletelor vor fi donați către Asociația “Aripi pentru Robert”, oferindu-i lui Robert o șansă la viață.

Biletele vor putea fi achiziționate de la Cafeneaua Noastră, Strada Sfântul Lazăr, nr. 30, vis a vis de KFC, sau la numărul de telefon 0742/809.305

Prețul unui bilet variază între 40 și 50 de lei în funcție de locul ocupat în sală.

Mai multe informații aici.

 

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania