Categories
concursuri publicmedia stiri Uncategorized

Plecare 19, 20, 21 iulie!

”Weekend în Bucovina” este invitația lansată de Impact FM Regional la fiecare sfârșit de săptămână. Ascultători de pretutindeni pot câștiga un weekend de relaxare, liniște, deconectare în zonele turistice din Bucovina și Neamț.

De 15 ani Impact FM Regional unește zonele turistice prin frecvențele radio și campaniile specifice, prin 5 studiouri fixe și transmisiuni live din diferite locuri din România.

Vineri, 12  iulie se va face extragerea pentru un weekend în Bucovina, destinația: Cabana David (***) – Sadova, Suceava

”Redescoperă liniștea în inima Bucovinei!” este îndemnul celor de la Cabana David din Sadova, județul Suceava. Armonie și Relaxare sunt alte două cuvinte care definesc zona specială în care este amplasată Cabana. Da, exact așa cum îți imaginezi.. Camere spațioase, foișor, terasă, spațiu de joacă special pentru copii, chiar saună! Sunt detalii care vor completa un weekend de vis în Bucovina.

Cabana dispune de microfermă proprie, solar de legume, bucătărie tradițională cu ingrediente proaspete de proveniență proprie, plus un pavilion extern cu grătar, plită și grill.

Pensiunea oferă posibilitatea organizării de mese festive, seminarii, team-buildings, petreceri private, la o calitate ireproșabilă a serviciilor pentru grupuri de maxim 50 de persoane.

De-a lungul sejurului, pensiunea vă va pune la dispoziție trasee turistice organizate în zona Bucovinei, posibilitatea organizării unor seri folclorice, bucătărie tradițională și un pavilion extern.

Cabana David pe Facebook

Impact FM Regional te trimite în Bucovina!

În fiecare vineri ai șansa să câștigi un premiu cu plecare, pentru două persoane în Bucovina sau Neamț. Tot ce trebuie să faci este să dai like paginii de Facebook Impact FM România, să scrii un cuvânt care descrie Bucovina sau Neamț, să dai SHARE și în ziua de vineri afli dacă ai câștigat. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți, folosind site-ul http://random.org. La fiecare început de săptămână vom anunța destinația de week-end și de această dată vei avea timp o săptămână să-ți pregătești plecarea.