a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Casa Elena te invita in acest week-end la VORONET!

Casa Elena te invita in acest week-end la VORONET!

4
862
3
Monday, 11 July 2016
concursuri
Lasa munca deoparte! Impact FM te trimite la munte!
Poftim in Bucovina! La Voronet in aceasta sambata si duminica!
Impact FM iti face planuri pentru sambata si duminica – 16 si 17 iulie! Pleci sambata dimineata la munte si duminica seara te intorci acasa, speram noi, mai odihnit si cu amintiri placute!
In fiecare joi, la Matinal, ai sansa sa castigi un premiu cu plecare in Bucovina!
Complexul Casa Elena este situat in localitatea Voronet, la 3,5 km de orasul Gura Humorului si la doar 1,5 km de manastirea Voronet, fiind una dintre cele mai renumite si apreciate locatii din zona. In imediata apropiere se afla Parcul de divertisment Arinis si Partia de Schi Soimul unde dornicii de miscare se pot recrea si savura privelistile de munte.
Casa Elena reprezinta o adevarata oaza de liniste care incanta ochiul si sufletul celor care ajung in zona. Gradina mare, special amenajata cu specii diverse de copaci si flori de sezon se transforma vara intr-un loc  de un verde plin de viata.

casa elena2

Casa Elena este perfecta pentru cei care sunt in cautare de cazare la hotel sau pensiune in Gura Humorului, Voronet sau in Bucovina, oferind 40 de camere duble si 7 apartamente. La restaurantul din complexul CASA ELENA  vei fi surprins cu delicii traditionale bucovinene, preparate din ingrediente locale, proaspete si naturale. Ambianta placuta, arhitectura deosebita cu finisaje traditionale, serile folclorice organizate in cadrul acestui complex vor asigura un concediu de neuitat.

casaelena1

Completeaza formularul de mai jos si inscrie-te la tragerea la sorti de joi! Cei care au castigat nu mai au voie sa participe la acest concurs pana pe 1 septembrie 2016 si nici nu au voie sa inscrie pe altcineva, dar pot incuraja pe cei dragi sa se inscrie si ii pot ajuta in completarea formularului! 

 

Conditia este sa raspunzi la telefonul IMPACT FM! 0332 44 11 33!

Concurs incheiat, luni 18 iulie vei afla care este noua destinatie!

share

3 Comments

  1. Chimu Cristina says:

    Ar fi un week- end de vis mai ales ca sambata puiutul nostru implineste 5 ani .Ne dorim sa avem o amintire frumoasa in trei !! Sa aveti o saptamana binecuvantata alaturi de cei dragi voua!!

  2. pahomi alina says:

    Frumoasa locatie !

  3. Andrei says:

    Salutare mi-as dori foarte mult sa castig pentru ca am avut o săptămână extrem de încărcată si as avea nevoie de putina relaxare…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania