a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Prefectul județului Iași, în teritoriu pe 7 și 15 martie 2018

Prefectul județului Iași, în teritoriu pe 7 și 15 martie 2018

2
604
0
Wednesday, 21 February 2018
iasi

Prefectul județului Iași va relua în luna martie organizarea de audiențe în teritoriu. La fel ca anul trecut, audiențele vor fi urmate de întâlniri zonale cu primarii, la care voi fi însoțit de specialiștii în domeniul fondului funciar din cadrul Instituției Prefectului, dar și de reprezentanți ai instituțiilor deconcentrate precum Oficiul Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară, Agenția Domeniilor Statului, Direcția Silvică, Inspectoratul de Poliție Județean Iași etc. Astfel, pe data de 7 martie mă voi deplasa la Pașcani, unde aștept la audiențe locuitori din acest municipiu dar și din comunele Valea Seacă, Lespezi, Vânători, Hărmănești, Stolniceni Prăjescu, Todirești, Tătăruși, Ciohorăni, Cristești, Miroslovești și Moțca.
Pe data de 15 martie, la sediul Primăriei Hârlău, îi aștept pe locuitorii acestui oraș, dar și pe cei din comunele Scobinți, Cotnari, Balș, Coarnele Caprei, Deleni, Sirețel, Belcești, Cucuteni și Ceplenița. După audiențe voi avea o întâlnire cu primarii acestor unități administrativ teritoriale pentru a discuta despre problemele cu care se confruntă și pentru a căuta cele mai bune soluții pentru comunitățile locale.
Cei interesați se pot înscrie la audiențe telefonic, la numerele de telefon 0232.421786 și 0232.421773 sau prin email: contact@prefecturaiasi.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania