a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Premii pentru o vară WOW

Premii pentru o vară WOW

8
248
0
Thursday, 18 July 2019
publicmedia

În perioada 5 iunie – 28 iulie 2019 Egros Shopping Iași și Egros Shopping Suceava – un altfel de BAZAR, organizează o campanie promoțională pentru răsplătirea clienților complexului.

Clienții complexului Egros Shopping Iași și Egros Shopping Suceava – un altfel de BAZAR, în perioada campaniei, vor primi pe baza bonului fiscal un talon de înscriere la tombolă din locul special amenajat. In plus, participanții la campanie pot câștiga și alte premii instant in momentul in care primesc taloanele.

La finalul perioadei de campanie, câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți în data de 29 iulie 2019-Iași și 30 iulie 2019-Suceava.

Regulamentul promoției poate fi consultat in locații sau pe www.egros.ro.

Complexul comercial Egros Shopping Iași este unul dintre cele mai mari centre comerciale din zona Moldovei valoarea totală a investiției fiind de peste 12 milioane de euro.

Egros este un concept de centru comercial unde toți vizitatorii pot găsi aproape tot ceea ce își doresc.  Cu peste 800 de standuri comerciale, cu suprafețe cuprinse între 12 și până la 200 de metri pătrați cumpărătorii pot alege din multele categorii de produse disponibile: de la marochinărie, îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, papetărie, pana la accesorii petrecere,  accesorii GSM,  farmacii si mobila. In plus, daca obosești te poți odihni in zona food. Ai la dispoziție schimb valutar, atelier de retuș, bancomat sau un loc unde poți sa iți schimbi coafura.

Complexul comercial Egros Shopping Suceavaun altfel de BAZAR este unul dintre cele mai noi centre comerciale din municipiul Suceava, cu o suprafață construită de circa 20.000 de metri pătrați și o investiție de peste 15 milioane de euro.

Egros este un concept de centru comercial unde toți vizitatorii pot găsi aproape tot ceea ce își doresc. Cu peste 600 de standuri comerciale, cu suprafețe cuprinse între 12 și 200 de metri pătrați, cumpărătorii pot alege din multele categorii de produse disponibile: de la marochinărie, îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, librărie, până la accesorii petrecere, accesorii GSM, farmacii și mobilă. În plus, dacă obosești te poți odihni în zona food. Ai la dispoziție atelier de retuș, bancomat  sau un loc unde poți să citețti o carte.

Clienții au posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de produse la prețuri accesibile, în spații modern amenajate, care garantează confortul unei experiențe de shopping.

share

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania