a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Preparate italienești și tradiționale pregătite de Chef Giovanni la Dopo Poco Trattoria

Preparate italienești și tradiționale pregătite de Chef Giovanni la Dopo Poco Trattoria

3
307
0
Friday, 21 April 2017
publicmedia

Are o experiență de 16 ani în bucătăria italiană, a urmat un curs la Academia Internațională de Cuisine Lucca și i-a impresionat pe cei trei jurați ai emisiunii ”Chefi la cuțite” cu farfuria sa deosebită: Saint-Jacques pe o bază de mămăligă neagră și cremă de cartofi violeți.

Unul dintre cei mai talentați concurenți ai emisiunii ”Chefi la cuțite”, Chef Giovanni vine la Dopo Poco Trattoria  să împărtășească câteva secrete și povești culinare. O parte vor fi aflate direct de la el, iar pe celelalte le vei putea descoperi în preparatele sale, oferite spre degustare clienților din restaurant. Aventura culinară va fi transmisă live, pe 27 aprilie, la postul de radio Impact FM, în emisiunea A!ive cu Ioana Rață și George Marici.

În perioada 24 – 28 aprilie, Chef Giovanni, împreună cu bucătarul Dopo Poco Trattoria Chef Marian și echipa sa vor pregăti de dimineață preparate de inspirație italienească, dar și feluri de mâncăruri internaționale și tradiționale, invitându-te într-o călătorie culinară conturată de varietate și savoare. Astfel, pe lângă farfuriile ce vor cuceri cu aromele italienești, își vor face loc și preparate familiare, precum burger și coaste, pregătite după ”rețeta perfecțiunii” pentru a-ți oferi o experiență cel puțin specială.

Te așteaptă cinci zile de inovație, descoperire și pasiune culinară pe care ești invitat să le trăiești alături de Chef Giovanni, la Dopo Poco Trattoria.

Întreaga poveste anunță și un final fericit. Urmărește îndeaproape pagina de facebook Dopo Poco Trattoria https://www.facebook.com/DopoPocoTrattoria/ .

Curând va fi lansat un concurs ce îți poate aduce experiența unei mese în doi, în care te vei putea bucura de gustul preparatelor create de Chef Giovanni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania