a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Primăria Suceava se informatizează

Primăria Suceava se informatizează

6
152
0
Tuesday, 30 July 2019
suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a semnat, la București, contractul de finanțare pentru proiectul de informatizare a Primăriei Suceava, numit “APLICAT” – Administrație Publică Locală Informatizată și Calitativă Aplicabilă Tuturor.

Acesta este un nou proiect pe fonduri europene, în cadrul programului POCA – Programul Operațional Capacitate Administrativă, are o valoare de aproximativ 3 milioane de lei, iar municipalitatea suceveană va contribui cu 2% din sumă. Perioada de implementare a proiectului este de doi ani.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, declară că, în urma implementării proiectului, se vor putea elibera  electronic mai multe documente și că vor fi arhivate documentele esențiale. Se vor putea elibera electronic: certificate de urbanism, declarații începere lucrări construcție, certificate de atestare fiscală, certificate nomenclatură fiscală, abonamente parcare, aprobare transport greu, programare on-line evidența persoanelor și alte documente on-line.

De asemenea, se vor face dotări cu scanere, comunicații, servere etc. și se va actualiza managementul documentelor.
“Este un proiect conceput în avantajul sucevenilor, prin care aceștia vor putea beneficia cu celeritate de anumite documente eliberate de municipalitate, nefiind necesară deplasarea până la Primărie”, mai spune primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania