a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Primarii din cadrul Asociației „Moldova se dezvoltă” s-au întâlnit la Iași

Primarii din cadrul Asociației „Moldova se dezvoltă” s-au întâlnit la Iași

8
223
0
Thursday, 24 January 2019
iasi

Primarii din cadrul Asociației „Moldova se dezvoltă” s-au întâlnit pe 23 ianuarie 2019, la Iași. După întâlnirea inițatoriilor Asociației „Moldova se dezvoltă”, care s-a desfășurat la Primăria Iași, că cei șapte primari au convenit asupra principalelor documente care vor sta la baza înființării asociației.

Asociația „Moldova se dezvoltă” ar putea deveni functională, din punct de vedere juridic, până la sfârșitul actualului trimestru. Cei șapte primari din cadrul Asociației „Moldova se dezvoltă” au căzut de acord cu proiectul Statutului, Actului Consitutiv și modelului Hotărârii de Consiliu local. După înregistrarea denumirii la Ministerul Justitiei se vor propune, în Consliile locale, proiectele de hotărâre pentru aprobarea aderarii la asociație, aprobarea Statutului și Actului Constitutiv.

Inițatorii Asociației „Moldova se dezvoltă” sunt: primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, primarul municipiului Botoșani, Catalin Flutur, primarul municipiului Roman, Lucian Micu, primarul municipiului Piatra Neamt, Dragos Chitic, primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihaiță Negură și primarul muncipiului Vatra Dornei, Ilie Boancheș. Asociația intenționează să acceseze fonduri europene și guvernamentale pentru investiții.

Primarii din municipiile Suceava, Iași, Piatra Neamț, Roman, Botoşani, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei au semnat, în data de 17 decembrie 2018, la sediul Primăriei Suceava, un acord cadru pentru înființarea Asociației „Moldova se dezvoltă”. Obiectivul principal al acestei asociații este dezvoltarea regiunii prin realizarea în comun a unor proiecte de investiții în infrastructură și economie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania