Primarul Marius Ursaciuc revine la Impact FM

Primarul Marius Ursaciuc revine la Impact FM

4
1053
1
vineri, 13 octombrie 2017
gura humorului

 

Primarul Marius Ursaciuc revine la Impact FM pentru Audiențe în direct la emisiunea Ulițele Orașului cu Dorin Moldovan.

Primarul Marius Ursaciuc va răspunde propunerilor locuitorilor din oraşul Gura Humorului, orașul în care autoritățile fac lucrurile să se întâmple și reușesc să atragă și aprecierile locuitorilor din alte orașe.

Primarul Marius Ursaciuc, nu este doar un invitat al emisiunii Uliţele Oraşului de la Impact FM din fiecare miercuri, de la ora 18.00, ci a ales această prezenţă radio tocmai pentru a fi mai aproape de locuitorii oraşului Gura Humorului şi îi încurajează pe aceştia să îî adreseze întrebări pe office@impactfm.ro sau SMS la 0748 418 044, dar și în direct, în timpul emisiunii 0330 564 900.

Uliţele oraşului  este o emisiune realizată de Dorin Moldovan, un jurnalist cunoscut prin abordarea aleșilor din administrația publică și prin tenacitatea cu care susține ideea pentru o reușită administrativă în Bucovina.

Ulițele orașului, un talk –show săptămânal de Impact!

A fost conceput, în special, ca un talk-show economic și administrativ, dar nu vor lipsi dezbaterile pe teme sociale, de învățământ și cultură sau politice.

Necesitatea dialogului, a dezbaterii și a soluțiilor găsite în urma unor confruntări de idei, toate se regăsesc în cadrul talk-show ului Ulițele orașului, cu Dorin Moldovan.

Se poate asculta pe frecvențele Impact FM ce acoperă Bucovina 93,5 FM – Gura Humorului, 107,2 FM Câmpulung Moldovenesc sau 91,4 FM-Vatra Dornei, de luni până vineri, de la ora 18.00.

 

One Comment

  1. Maria Liciu says:

    Sunt humoreanca nascuta, traita si fosta educatoare a orasului. Locuiesc in Spania de 15 ani dar intentionam sa stam, eu si sotul meu cat mai mult timp la Humor, de aici inainte.
    Locuim pe strada S,Cobilanschi si ne uimeste, mai ales in ziua de târg, marțea, circulația mașinilor printre oameni.
    Sotul meu, spaniol din Barcelona,a vrut sa va scrie o scrisoare la cutia cu sugestii pusa in fața primariei. N.am mai apucat. Poate ajunge scrisoarea asta la d.voastra si poate se poate face ordine in ce priveste sesizarea noastra.Este pentru a preveni accidente si pentru buna desfasurare a activitatii pietii.Multumim! Maria Liciu si Joan Just Estua

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com