a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Primarul orașului Siret vine la Impact FM Regional

Primarul orașului Siret vine la Impact FM Regional

8
344
0
Thursday, 11 April 2019
radauti-siret

Primarul orașului Siret, Adrian Popoiu, vine astăzi, 12 aprilie 2019, de la ora 18:00, la emisiunea “Limita Răbdării”, de la Impact FM Regional.
Invitatul emisiunii va aduce în prim plan problemele administrației publice din orașul Siret, iar ascultătorii îi pot adresa întrebări prin SMS la: 0748.418.044, pe adresa de e-mail: office@impactfm.ro sau pe pagina de Facebook: Impact FM Bucovina, unde puteți urmări și live-ul emisiunii.
“Limita Răbdării”, emisiune realizată de Dorin Moldovan, jurnalist cunoscut prin abordarea aleșilor din administrația publică și prin tenacitatea cu care susține ideea pentru o reușită administrativă în Bucovina.
“Limita Răbdării”, un talk–show săptămânal de Impact!
A fost conceput, în special, ca un talk-show economic și administrativ, dar nu vor lipsi dezbaterile pe teme sociale, de învățământ și cultură sau politice.
Necesitatea dialogului, a dezbaterii și a soluțiilor găsite în urma unor confruntări de idei, toate se regăsesc în cadrul emisiunii “Limita Răbdării”.
Se poate asculta pe frecvențele Impact FM Regional: 107,2 FM – Suceava, 93,5 FM – Gura Humorului sau 91,4 FM – Vatra Dornei.

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania