a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Primăvara la Enduranch

Primăvara la Enduranch

6
251
0
Tuesday, 19 March 2019
Evenimente

Enduro Ranch este locul din Iași care a fost numit ” singurul parc de aventură motorsport off-road din Moldova”. Prezentat ca locul potrivit pentru destresare cotidiană ”Enduranch” este spațiul rezervat timpului liber, ca alternativă pentru pauzele ”de joacă”. Brand-ul lansat în 2017 a strâns până acum un portofoliu larg de evenimente frumoase care au insclus: teambulding-uri, evenimente off-road, competiții sportive (auto, moto, ciclism, alergare ș.a), dar a și pus la dispoziție locuri pentru campare. Toate acestea în zona Pietrărie, Bârnova.

La Enduranch primăvara a început cu un foc de tabără (9 martie), iar evenimentul s-a desfășurat sub denumirea ”MMM ucenici la enduranch”; la finalul acestei luni se dă startul celei de a treia ediții a #păduranch – plantare de arbori, sâmbătă pe 30 martie, cu mențiunea că dacă vremea va fi capricioasă, acțiunea se va reprograma. Detalii despre eveniment pot fi găsite aici.

În a doua lună de primăvară Enduranch îl aduce la Iași pe multiplul campion național și est-european de motocross, Adrian Răduță. Prin școala sa de pilotaj, el va organiza – pe singurul circuit de motocross din zona Moldovei, proiectat și realizat și în 2017 chiar de el și de fratele său Julian Răduță – un curs de inițiere moto dedicat copiilor între 5 și 18 ani. Evenimentul este programat pentru 6 și 7 aprilie.

Luna Mai înseamnă ”Asaltul lupilor”, adică cel mai important eveniment public care se va desfășura în cadrul parcului pe 19 mai 2019. ”Asaltul lupilor” a ajuns la a VI- ediție a celei mai cunoscute şi iubite curse cu obstacole & mud din România. Mai multe amanunte despre eveniment aici.

Enduranch Iaşi a devenit de curând membru al EUROPARC – Federaţia parcurilor din Europa – aşa că urmează planuri mari de dezvoltare în domeniul Cercetare – Dezvoltare – Inovare prin Proiectul “ENDURANCH – Open Experiential Hub”.

Impact FM Regional este partener al evenimentelor Enduranch.

  

 

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania