a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Primele imagini din ”Once upon a time in Hollywood” (Tarantino)

Primele imagini din ”Once upon a time in Hollywood” (Tarantino)

8
239
0
Thursday, 21 March 2019
Evenimente

Unul dintre cele mai așteptate filme ale anului a fost dat publicității într-o formă scurtă de prezentare, adică ceea ce numim trailer, menit să atragă vizualizări din toate mediile tocmai pentru a promova pelicula. Trebuie să recunoaștem că orice afiș atribuit regizorului Quentin Tarantino este sortit să atragă priviri, încasări și locuri fruntașe în clasamente.

Pentru cea mai nouă producție a celebrului regizor, afacerea a fost încheiată cu încă două nume sonore din industria cinematografică: Leonardo DiCaprio și Brad Pitt în rolurile principale. Filmul se numește ”Once upon a time in Hollywood” și este anunțat ca o poveste polițistă, cu crime, criminali și cascadorii. Filmul este anunțat pentru vara acestui an, mai exact lansarea este programată pentru ziua de 14 august.

Am putea spune că într-o zi călduroasă de vară se va lansa cea de-a noua peliculă din filmografia lui Tarantino care are și alte nume mari în distribuție; amintim aici pe: Al Pacino, Dakota Fanning, Damian Lewis, Lena Dunham și Austin Butler.

Pe scurt, filmul vorbeşte despre crimele săvârşite de adepţii cultului Familia Manson la sfârşitul anilor ’60 în Los Angeles, iar povestea este spusă din perspectiva personajelor Rick Dalton (interpretat de DiCaprio), un actor care joacă într-un serial western, şi a dublurii sale pentru cascadorii, Cliff Booth (Pitt), ambii încercând să-şi construiască o carieră în industria cinematografică. Din distribuţie mai fac parte Margot Robbie, în rolul lui Sharon Tate, actriţă de la Hollywood căsătorită cu regizorul Roman Polanski, una dintre cele cinci persoane ucise de adepţii cultului condus de Charles Manson, în august 1969.

Așadar, încă un film semnat de Quentin Tarantino despre interiorul, sau culisele lumii cinematografice – subiect pentru care nu a reușit să introducă vreodată peliculele sale la categoria filmelor artistice. Odată cu ”Once upon a time in Hollywood”, Tarantino reintră, fără scăpare, în cercul filmelor despre artă, deci pe care nu le poți numi artistice (în sinea lor de filme cu o serie de coduri provocatoare pentru cinefili).

Trailer oficial:

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania