Primii pasageri ai cursei aeriene Suceava – Bergamo

Primii pasageri ai cursei aeriene Suceava – Bergamo

2
279
0
Thursday, 04 August 2016
publicmedia

Primele curse aeriene tur-retur între aeroportul din Suceava și aeroportul Bergamo din Milano Italia au avut loc ieri.

Peste 200 de pasageri s-au îmbarcat pentru aceste zboruri.

Evenimentul a fost sărbătorit cu ceremonial tradițional bucovinean, s-au împărțit pliante și obiecte promoționale, iar la eveniment au asistat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, prefectul județului Suceava, Constantin Harasim și directorul aeroportului sucevean, Ioan Măriuța.

Cursele Suceava-Milano Bergamo sunt operate începând de astăzi săptămânal, miercuri și duminică, de compania Wizzair.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și cea mai mare linie aeriană din România, a operat azi primul zbor de la Aeroportul Internațional “Ștefan cel Mare” Suceava spre Milano Bergamo. Cursa va fi operată de două ori/săptămână, miercurea și duminica. Aceasta este prima rută de la al 9-lea aeroport Wizz Air din România și va fi urmată în scurt timp de o a doua rută cu tarife scăzute, care va asigura conexiunea între Londra Luton și Suceava cu patru zboruri săptămânale, începând cu 19 august.

România este o piață esențială pentru Wizz Air, iar prezența WIZZ a crescut semnificativ de la lansarea primelor operațiuni locale în 2007. Wizz Air este deja cea mai mare companie aeriană din România și își va dezvolta în continuare flota tânără, urmând să ajungă la 20 de aeronave până la final de 2016, ceea ce va crea și mai multe oportunități de călătorie accesibile clienților români și vizitatorilor lor. Wizz Air a aniversat recent 25 de milioane de pasageri transportați din și spre România de la începutul operațiunilor. În ansamblu, activitatea Wizz Air în România va susține mai mult de 3.300* de locuri de muncă în industriile complementare din toată țara.

Milano este atât o destinație foarte bună de vacanță, cât și un centru de afaceri relevant pentru Europa. Doamnele se vor bucura de Galeriile Vittorio Emmanuelle, unul dintre cele mai mari centre comerciale din lume și de străzile lăturalnice cu un număr mare de magazine ale mărcilor de modă, în timp ce domnii nu vor vrea să rateze stadionul Giuseppe Meazza. Milano este binecunoscut pentru Domul impresionant, a doua cea mai mare basilică din Italia, și oferă multe alte surprize plăcute oricui îl alege ca destinație de vacanță.

Pentru a ura bun venit celui mai nou aeroport românesc din rețeaua WIZZ, compania reduce cu 25% toate tarifele pe rutele din România pentru rezervările efectuate astăzi, 3 august, până la miezul nopții. Biletele pentru cea mai nouă rută sunt deja disponibile pe wizzair.com de la 99 RON**.

 

PRIMA RUTĂ WIZZ AIR DE LA SUCEAVA:

 

Destinație Zile Data de start Tarife de la**
Milano Bergamo miercuri, duminică 3 august 99 RON

 

Tamara Vallois, Head of Communications Wizz Air a declarat: Suntem încântați să începem azi operațiunile de la al 9-lea aeroport din România și să poziționăm Wizz Air printre principalele companii care contribuie la economia locală și la turismul din Suceava și din regiune. Ruta care va fi operată de astăzi facilitează accesul spre Milano Bergamo la tarife reduse. Milano este o destinație foarte populară din multe țări și de la multe aeroporturi și sperăm să devină curând o alegere preferată pentru un scurt city break sau o călătorie de afaceri și pentru clienții din Bucovina. Noua rută evidențiază încă o dată angajamentul WIZZ față de piață, dar și poziția de lider pe care am obținut-o în România mulțumită rețelei diversificate, în continuă dezvoltare, și experienței plăcute la bord, pe care o oferim clienților români, la tarife scăzute.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania