a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Proiect umanitar unic startează IMPACT FM în zona  Lăpușneanu – Piața Unirii

Proiect umanitar unic startează IMPACT FM în zona Lăpușneanu – Piața Unirii

Like
385
0
Wednesday, 30 November 2016
iasi

Ajuta-ne să schimbăm povestea! Donează pentru un Crăciun cu final neașteptat! 

Căsuța  “Din inimă de IMPACT” este  un proiect caritabil, desfășurat de Impact Fm, în urma căruia se dorește ajutarea unor familii  nevoiașe, în pragul Crăciunului.

Echipa IMPACT FM, împreună cu ajutorul vostru, dorește să aducă un zâmbet pe buzele unor suflete mai puțin norocoase, care nu au posibilitatea materială pentru a petrece sărbătorile de iarnă cu masa plină, brad împodobit și cadouri. Crăciunul înseamnă veselie, cozonac, miros de portocale, familie, dar mai ales bunătate. Așa că dăruiește și tu alături de prietenii tăi!

În zona Lăpușneanu – Piața Unirii a fost amplasată o căsuță din lemn, o „pușculiță” adusă de Lemn Construcții Moldovița, din interiorul căreia se va auzi în toată luna decembrie atmosfera de sărbătoare redată de Impact FM . Doritorii pot oferi orice sumă de bani, care urmează la sfârșitul campaniei, pe 20 decembrie, să fie donată.

De asemenea, tot acolo ieșenii vor putea lăsa bilețele adresate Primăriei, în care să scrie ce nemulțumiri au sau ce doresc să se schimbe în orașul Iași.

Cazurile pentru care se donează pot fi propuse atât de ascultătorii Impact FM cât și de fundațiile/asociațiile care cunosc cazuri pentru care s-ar putea dona.

Căsuța realizată de Lemn Construcții Moldovița va fi amplasată intr-un parc de joacă la finalul campaniei.

Lemn Constructii Moldovita  face parte din grupul Germano-Danez în materia lemnului calibrat-cilindric.

Carte de vizită: lemnconstructiimoldovita.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania