a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
La Suceava, războiul lemnului continuă

La Suceava, războiul lemnului continuă

11
123
0
Tuesday, 19 May 2020
suceava

Scene desprinse din filme pe raza comunei Stulpicani. Tiberiu Bosutar, președintele Asociației Moldovița, care lupta pentru salvarea padurilor a fost atacat pe un drum public de un angajat al Gărzii Forestiere Suceava și fiul acestuia, administrator al unei firme de tăiere și rindeluire a lemnului.

În cauză a fost înregistrat un dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Tiberiu Boșutar, împreună cu alte trei persoane, s-au deplasat cu două mașini la Broșteni, unde ar fi dorit să filmeze mai multe ilegalități. Ei au fost intorși din drum de mai mulți pădurari, care nu le-au permis să patrunda pe drumul forestier. La întoarcere, au trecut prin fața sediului firmei lui Ionel Nacu, băiatul unui consilier al Gărzii Forestiere Suceava.

“Mașina fărmată, topoare… Culmea, cine ne-a atacat?! Nacu Mugurel și cu fiul lui, pe drumul public. Inspectorul de la Garda Forestieră Suceava ne-a atacat pe drumul public și ne-a distrus mașina, sparte geamurile la două mașini, cu topoare. De abia am scapat cu viață, pe drumul public, în ziua mare, să fim omorâți de angajați ai statului care trebuie să păzească pădurea. Până unde se poate merge în țara asta cu nedreptatea?! Nacu Mugurel este proprietar la sute de hectare de pădure, la care am găsit sute de cioate nemarcate, el are curaj să intre cu mașina in noi?!“, declară Tiberiu Bosutar, președintele Asociației Moldovița.

La rândul său, Mugurel Nacu a anunțat poliția acuzându-l pe Tiberiu Botusar că a pătruns pe proprietatea lui, încercând să filmee cu drona. Nacu susține că nu a fost implicat în niciun conflict sau accident auto, cu Tiberiu Botusar.

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania