a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Reclama #impact

Reclama #impact

9
108
0
Thursday, 10 October 2019
publicmedia

Sunt mai multe motive pentru care să alegi reclama la radio, la Impact FM Regional.

1) Este o modalitate extrem de rentabilă de a ajunge la multe audiențe diferite – locale sau regionale – în multe momente diferite ale zilei.

2) Cercetările arată că radioul are cel mai scazut nivel de „evitare a reclamei”. Oamenii își schimbă rar radioul, dacă reclamele sunt inventive.

3) Radioul este un „prieten”. Menține o relație bună cu oamenii pe tot parcursul zilei – când conduc, gătesc, lucrează sau cumpăra online.  Este o„relație specială” și atunci când reclama atrage atenția, poate lucra puternic în favoarea clienților și a agențiilor de publicitate.

P.S.: Agențiile de publictate resping ideea de radio local – regional pentru că nu cunosc instrumentele de măsurare ale unor campanii desfășurate pe aceste radiouri și pentru că bugetele vehiculate nu sunt atractive pentru ele. De cele mai multe ori clientul este cel care pierde o piață importantă sau, în cel mai bun caz, ajunge în radio-uri cu o campanie de spoturi, campanii lipsite de empatia cu piața locală – regională.

În Iași, Impact FM Regional este radioul care a câștigat premiul Trofeul Presei, la sectiunea radio, prin votul publicului, dar în perioada 2017-2019, din cele 186 de agenții contactate de Impact FM Regional,  nici o agenție de publicitate nu a direcționat bugetul unei companii naționale spre proiecte locale – regionale.

share

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania