Saptamana aceasta pleci la Pensiunea „LA MOARA”

Saptamana aceasta pleci la Pensiunea „LA MOARA”

4
209
2
Monday, 16 April 2018
concursuri

Iti este dor de munte?

Noi te scapam de aceasta povara! Concursul Week-end in Bucovina incheie aceasta saptamana cu o destinatie noua, unde tu poti sa te relaxezi alaturi de o persoana draga.

O vacanta all-inclusive asteapta sa fie castigata!

Pensiunea „LA MOARA” este oaza ta de liniste dupa o saptamana agitata. In perioada 20 – 22 aprilie pleci in Comuna Fundu Moldovei, Județul Suceava.

Aceasta este ascunsă la umbra copacilor din Fundu Moldovei cu peisaje ce-ți taie respirația, inconjurata de paduri intinse cat vezi cu ochii si aer mereu curat.

Cu o arhitectura traditional romaneasca, unde lemnul face casa buna cu piatra de rau, această “acasa departe de acasa” este parca uitata de timp, dar cu toate utilitătile necesare traiului modern.

Aici poti trai o experienta culinara unica! Meniurile sunt bazate pe cultura locală, tradițiile și obiceiurile gastronomice.

Tot ce trebuie să faci este să dai like paginii de facebook Impact FM România, să completezi formularul de la secțiunea concurs și să aștepți să fii sunat în ziua de joi după ora 10.00.

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi, folosind site-ul http://random.org. Se vor alege 10 persoane și apoi prin metoda bilețelul se va alege marele castigator.

 

Completează formularul și participă la tragerea la sorți din 19 aprilie 2018!

Căsuțele marcate cu * sunt obligatorii.

2 Comments

  1. Mihaela says:

    vreau in Bucovina

  2. Ilie says:

    Mi-as dori foarte mult s-a merg cu fiicele mele s-a vizitez aceasta frumoasa zona a tarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania