a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Şcoala Postliceală ”Prof. Dr. P. Brânzei”, cheia ta spre succes

Şcoala Postliceală ”Prof. Dr. P. Brânzei”, cheia ta spre succes

2
663
0
Thursday, 06 July 2017
iasi

Investește în viitorul tău urmând o școală postliceală de renume!

Şcoala Postliceală ”Prof. Dr.P. Brânzei” din Iaşi este o instituţie de învăţământ acreditată, printre singurele care îți garantează un loc de muncă în orice colț al lumii. Aceasta organizează examene de absolvire, gestionează şi eliberează acte de studii recunoscute atât în țară cât şi în străinătate, pentru ca tu să nu să nu îți faci griji după terminarea sutdiilor.

Dacă ne gândim că este una din primele şcoli particulare din Iaşi, că are până în prezent nenumărate promoţii de absolvenţi, Şcoala Postliceală ar ocupa cu siguranţă unul din primele locuri, bucurându-se de prestigiu în spaţiul oamenilor şcolii, de mândria şi recunoştinţa celor care au absolvit aici și de aprecierea comunităţii locale.

Valorile după care se lucrează sunt: Profesionalism, Creativitate, Integritate, Lucru în echipă.

Vechiul dicton latin exprimă sintetic misiunea şcolii, aceea de a pregăti oameni calificaţi în servicii de asigurare a unei minţi sănătoase într-un corp sănătos „MENS  SANA  IN  CORPORE  SANO”.

Şcoala Postliceală ”Prof.Dr.P.Brânzei” -şcoală fără frontiere- îşi propune să ofere pregătire de specialitate în domeniul sănătate şi asistenţă pedagogică, calificarea asistent medical generalist (nivel 5), prin forma de învăţământ de zi, cursuri de trei ani în program de după amiază.

Trebuie să reuşim pentru că ştim ce avem de făcut, sa învăţăm continuu fără a uita că întotdeauna se poate şi mai bine, că există cineva care să te ajute, că orcine are ceva de oferit .

Învăţăm continuu, pentru ca Iașul să rămână un nume în domeniul sănătății din Europa.

Tot ce facem ca organizaţie furnizoare de educaţie este de a dezvolta atitudini şi competenţe necesare pentru a face faţă provocărilor viitorului.

Absolvenţii şcolii noastre au acces pe piaţa muncii din orice ţară europeană sau din oricare altă parte a lumii.

Eficienţa este data de procentul de absolvenţi care în timp util şi în condiţii optime, reuşesc inserţia pe piaţa muncii de profil în specializarea şcolarizată AMG ( Asistent medical generalist).

Cursurile sunt organizate la forma de învăţământ –zi- în program după-amiază, între orele 14,30-21,30.

PERIOADA DE ÎNSCRIERE : IUNIE – SEPTEMBRIE . Vă stăm la dispoziţie de Luni până Vineri între 10 – 16 la secretariatul Şcolii din str. Romană nr. 30, în incinta Şcolii 21 Ion Neculce .

Cei interesați pot cere mai multe detalii la numărul de telefon 0232/233923 sau  0758/233923.

Web: www.scoalabranzei.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania