a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Senator Ioan Stan: “Dăncilă, Teodorovici și Fifor vin la Suceava”

Senator Ioan Stan: “Dăncilă, Teodorovici și Fifor vin la Suceava”

8
162
0
Tuesday, 13 August 2019
suceava

PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT

ORGANIZAȚIA JUDEȚEANĂ SUCEAVA

“Luni, 12.08.2019, a avut loc la București ședința Comitetului Executiv Național al PSD în care s-au discutat cu prioritate aspecte legate de alianța parlamentară și guvernamentală PSD-ALDE. Cei prezenți, în urma discuției și cu partenerii ALDE, au decis menținerea alianței atât la nivel parlamentar cât și la nivel guvernamental. Această alianță s-a manifestat unitar și în cadrul ședinței de Guvern, ce a avut loc în aceeași zi, în care s-a adoptat rectificarea bugetară.

D-na Viorica Dăncilă, prim-ministrul României, a evidențiat faptul că această rectificare bugetară este pozitivă, asigură sumele necesare pentru proiectele asumate de guvernarea PSD-ALDE, pentru continuarea investițiilor în domeniile prioritare și pentru plata salariilor, pensiilor și indemnizațiilor sociale.

Dl. Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, a dat asigurări că zvonul lansat în spațiul public de un anumit parlamentar ALDE referitor la o presupusă „gaură în bugetul public” este total nefondat și a menționat că ar fi bine ca astfel de ieșiri publice care urmăresc doar promovarea personală să lipsească din modul de manifestare a membrilor alianței.

În ceea ce privește colaborarea cu Pro România s-a decis încetarea oricăror negocieri în condițiile în care se constată că reprezentanții acestui partid nu doresc o implicare reală în rezolvarea problemelor țării ci doar o subliniere a propriei prezențe în spațiul public.

De asemenea, dorim să mai informăm mass-media locală că miercuri și joi d-na Viorica Dăncilă, însoțită de viceprim-ministrul Eugen Teodorovici și de ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, va fi prezentă în județul Suceava.”

Senator Ioan Stan – președinte PSD Suceava

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania