a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Senatorul Daniel Cadariu solicită o anchetă referitor la lemnul de foc

Senatorul Daniel Cadariu solicită o anchetă referitor la lemnul de foc

8
143
0
Tuesday, 05 November 2019
suceava

“Solicit demararea de urgență a unei anchete cu privire la atribuirea lemnului de foc către populație. Ancheta ar trebui să vizeze în special zona ocoalelor silvice Mălini și Râșca, dar și alte ocoale din județul Suceava.

Foarte mulți cetățeni din aceste zone ale județului se plâng de faptul că, deși au depus cereri de furnizare a lemnului de foc încă din luna iunie, iar acum suntem în prag de iarnă, nu au primit nici până astăzi un răspuns.

S-a ajuns ca locuitorii din județul Suceava să sufere de lipsa lemnului de foc mai rău decât cei din zona Săveni, județul Botoșani, spre rușinea celor de la Direcția Silvică Suceava.

Trebuie lămurite, cât se poate de repede, mecanismele suspecte care stau în spatele acestei stări de fapt. Nu ne mai miră nimic cu privire la nepăsarea celor de la PSD, atunci când discutăm despre cetățeanul obișnuit.

Reamintesc faptul că PSD a trântit în Parlament propunerea legislativă a parlamentarilor liberali cu privire la reducerea prețului lemnului de foc pentru populație, prin scăderea TVA de la 19% la 9%.”

Senator Constantin-Daniel Cadariu

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania