Silk District: Noile locuri de muncă vor contribui la creşterea nivelului de trai pentru ieşeni

Silk District: Noile locuri de muncă vor contribui la creşterea nivelului de trai pentru ieşeni

5
614
0
Tuesday, 16 July 2019
publicmedia

Dezvoltarea şi consolidarea mediului de afaceri din Iaşi contribuie la crearea de locuri de muncă mai bine plătite şi un nivel de trai mai ridicat. Mai multe companii multinaţionale şi-au exprimat intenţia de a-şi extinde afacerile la Iaşi cu condiţia să existe suficiente spaţii de birouri şi locuinţe de calitate pentru viitorii angajaţi.

„Atât reprezentanţii companiilor multinaţionale, cât şi ai firmelor locale cu care am discutat, au punctat faptul că, în prezent, în Iaşi nu există suficiente spaţii de birouri Clasa A care să le permită dezvoltarea afacerilor pe plan local. De asemenea, pentru aceste firme care doresc să se extindă la Iaşi este foarte important să ofere angajaţilor posibilitatea de a lucra şi trăi într-un mediul plăcut şi funcţional. Calitatea vieţii se traduce nu doar prin venituri ridicate, ci şi prin facilităţile şi calitatea mediului în care se desfăşoară viaţa profesională şi privată”, a declarat Maggie Kitshoff, Director Executiv Rezidenţial &Office Prime Kapital.

Compania îşi propune să dezvolte la Iaşi un complex modern pe fosta platformă industrială Tomiris, Silk District. Viitorul cartier modern cu birouri şi locuinţe premium va atrage noi multinaţionalela Iaşi care vor asigura locuri de muncă stabile, cu venituri ridicate. Astfel, va creşte nivelul de trai. Statisticile arată că nivelul de trai este scăzut în România comparativ cu ţările din UE. Cercetările subliniază că nu doar veniturileşi nivelul de trai influenţează calitatea vieţii. Foarte importante sunt şi calitatea mediului şi a spaţiilor de locuit sau a birourilor.

Toate aceste elemente sunt esenţiale în proiectarea Silk District. În viitorul cartier, alături de birouri şi locuinţe premium, vor fi amenajate spaţii verzi ample şi diverse care vor aduce natura în mijlocul oraşului, într-o zonă în care acum sunt betoane şi hale părăsite.

„Silk District va aduce un plus major în vieţile ieşenilor. Construirea unui ansamblu imobiliar modern cu clădiri de birouri clasa A, va însemna spaţiu de lucru modern şi plăcut angajaţilor. Noi companii vor avea astfel posibilitatea să îşi dezvolte afacerile la Iaşi. Va creşte numărul locurilor de muncă disponibile, cu pachete salariale mari oferite de multinaţionale care şi-au exprimat intenţia de a veni la Iaşi”, a încheiat Maggie Kitshoff.

share

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania