a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Spitalul Câmpulung Moldovenesc este închis. 74 de angajați infectați cu coronavirus.

Spitalul Câmpulung Moldovenesc este închis. 74 de angajați infectați cu coronavirus.

12
574
0
Saturday, 04 April 2020
campulung

Spitalul Municipal din Câmpulung Moldovenesc va fi închis total în perioada următoare, iar Spitalul Municipal Fălticeni va fi închis parțial, din cauza numărului mare de personal medical infectat cu noul coronavirus.

Decizia a fost luată de conducerea Direcția de Sănătate Publică Suceava, care a explicat că numărul mare de îmbolnăviri în rândul personalului medical a determinat adoptarea deciziei de suspendare a activității Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, cât și a Pavilionului principal al Spitalului Municipal Fălticeni.

La Fălticeni, vor continua să funcționeze doar secțiile de Pediatrie și Obstetrică Ginecologie, aflate în altă zonă a orașului, precum și secția de Interne, care se află într-un pavilion extern.

Directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Suceava, dr. Manuela Trifan, declară că, astăzi, până la ora 16:00, au fost confirmați infectați cu noul coronavirus 74 de angajați ai Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, precum și cei 7 pacienți care se aflau internați, iar la Spitalul Municipal Fălticeni au fost confirmate infectate cu noul coronavirus 44 de cadre medicale.

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania