a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
A fost câștigat premiul cu plecare în Bucovina

A fost câștigat premiul cu plecare în Bucovina

10
842
0
Saturday, 11 May 2019
concursuri

”Weekend în Bucovina” este invitația lansată de Impact FM Regional la fiecare sfârșit de săptămână. Ascultători de pretutindeni pot câștiga un weekend de relaxare, liniște, deconectare în zonele turistice din Bucovina și Neamț.

De 15 ani Impact FM Regional unește zonele turistice prin frecvențele radio și campaniile specifice, prin 5 studiouri fixe și transmisiuni live din diferite locuri din România.

Vineri, 10 mai a avut loc extragerea pentru un weekend în Bucovina, destinația: Pensiunea Steaua Nordului. Castigatoare Vasilica Ghita Dragus.

Pensiunea este amplasată într-o locație cu peisaje de vis, în Bucovina, la ieșirea din comuna Sadova, pe drumul care leagă stațiunea Câmpulung de localitatea Vatra Moldoviței și, mai departe – de Sucevița, Marginea și Rădăuți.

Restaurantul are o capacitate de 100 de locuri, iar bucătarii pregătesc în permanență bucate tradiționale din Bucovina, dar și specialități diverse.

Dintre obiectivele turistice apropiate se pot vizita: Mănăstirile Voroneț, Humor, Moldovița, Sucevița și Putna. Cetatea de Scaun – Suceava, Muzeul Național al Bucovinei și Muzeul Satului Bucovinean.

Pensiunea Steaua Nordului pune la dispoziția turiștilor camere spațioase și confortabile, loc amenajat special pentru copii, zonă de agrement cu perete de cățărare, saună și ciubăr de scaldă în aer liber și bazine cu pește pentru pescuit. Toate fac parte din oferta unui album cu  amintiri de neuitat într-un colț de rai bucovinean.

În fiecare vineri ai șansa să câștigi un premiu cu plecare, pentru două persoane în Bucovina sau Neamț. Tot ce trebuie să faci este să dai like paginii de Facebook Impact FM România, să scrii un cuvânt care descrie Bucovina sau Neamț, să dai SHARE și în ziua de vineri afli dacă ai câștigat. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți, folosind site-ul http://random.org. La fiecare început de săptămână vom anunța destinația de week-end și de această dată vei avea timp o săptămână să-ți pregătești plecarea.

Facebook Pensiunea steaua Nordului

  

 

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania