a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Măștile pentru elevi au ajuns în Suceava

Măștile pentru elevi au ajuns în Suceava

12
104
0
Saturday, 30 May 2020
suceava

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, inspectorul şcolar Cezar Anuţei, declară că judeţului Suceava i-au fost repartizate 548 000 de măşti pentru protecţia elevilor, cadrelor didactice şi a personalului auxiliar şi vor fi distribuite până marţi unităţilor de învăţământ care reiau, din data de 2 iunie 2020, pentru două săptămâni, cursurile pentru elevii din clasele terminale de gimnaziu şi liceu.

Măştile vor fi distribuite elevilor şi personalului didactic în vederea desfăşurării în condiţii de siguranţă atât a sesiunilor de pregătire, cât şi a examenelor naţionale. Anuţei spune că în judeţul Suceava ar urma să participe la aceste activităţi de pregătire 10.709 elevi ai claselor terminale, respectiv din clasele a VIII-a, a XII-a şi a XIII-a.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava mai spune că, în perioada 26-28 mai 2020, inspectorii şcolari suceveni au efectuat o inspecţie tematică privind pregătirea unităţilor de învăţământ preuniversitar pentru reluarea cursurilor pentru elevii din clasele terminale de gimnaziu şi liceu în vederea pregătirii pentru susţinerea Evaluării Naţionale, respectiv a Examenului de Bacalaureat.

Au fost verificate aproximativ 80 la sută din unităţile de învăţământ unde se reiau cursurile, în special, cele cu minimum două clase din anii terminali. “Nu s-au semnalat probleme deosebite în unităţile de învăţământ cu ocazia acestor inspecţii, şcolile sunt pregătite să reia cursurile pentru elevii claselor terminale”, afirmă Anuţei.

Cele 548.000 de măşti solicitate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava au fost repartizate şi sunt deja distribuite în unităţile de învăţământ unde se reiau cursurile.

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania