a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Fiul primarului din Câmpulung Moldovenesc, care s-a pozat cu interlopii, anchetat disciplinar de Inspectoratul Județean de Poliție Suceava

Fiul primarului din Câmpulung Moldovenesc, care s-a pozat cu interlopii, anchetat disciplinar de Inspectoratul Județean de Poliție Suceava

7
436
0
Saturday, 05 October 2019
campulung

Polițistul sucevean Dan Negură, fiul primarului din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, care apare în mai multe fotografii alături de membrii unui clan de interlopi, este cercetat disciplinar de superiori.

O anchetă internă a fost deschisă de către conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, după ce mai multe fotografii au apărut în spațiul public. Dan Negură este angajat al Serviciului de Investigații a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Suceava.

Fiul primarului din Câmpulung Moldovenesc apare într-o poză alături de Adrian Corduneanu, un interlop din Iași, dar și alți membri ai aceleiași grupări. Omul legii sta la terasa, cu alcool în mână, alături de persoane condamnate pentru trafic de persoane, trafic de droguri și alte infracțiuni.

După ce fotografiile au ajuns virale pe rețelele de socializare, fiul primarului din Câmpulung Moldovenesc le-a șters de pe contul său.

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania