a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Summer Radio Show te premiază alături de Plafaria!

Summer Radio Show te premiază alături de Plafaria!

4
560
0
Friday, 14 July 2017
concursuri

Alege să trăiești sănătos cu produsele Plafaria!

Summer Radio Show aduce premii și informații Impact FM dedicate anotimpului de vară 2017! E acel moment în care trebuie să ai grijă și de sănătatea ta, de un organism pe care l-ai muncit zi de zi!

Plafaria este pentru sănătatea copiilor, părinților și bunicilor.

 

Premiul din această zi  este format din cremă cu miere adevarată, lăptișor  de matcă și propolis, șampon împotriva căderii părului, naturale 98,4%. 

 


 

Dă like paginii de Facebook Plafaria AICI , înscrie-te acum la concurs și vei fi sunat pe 20 iulie 2017 de realizatorii de programe din Summer Radio Show!

Căsuțele marcate cu * sunt obligatorii.

Plafaria este lider pe piața produselor naturiste și BIO din Iași, fiind cea mai mare rețea de magazine naturiste dedicate ieșenilor.

PLAFARIA: este mereu aceeași,  are mereu prețuri de producător,  de aproape 15 ani, în toate cele 10 magazine bio naturiste PLAFARIA .
PLAFARIA este o afacere locală, începută de o absolventă a FEAA Iași, are 100% angajați ieșeni, iar tot ceea ce face, se intoarce, se vede, rămâne  în orașul IAȘI.

Magazinele bio naturiste PLAFARIA sunt printre puținele magazine de profil unde angajații  sunt oricând și consultanții de care aveți nevoie în recomandarea produselor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania