Tânărul Papă

Tânărul Papă

Like
522
0
Monday, 16 January 2017
publicmedia

HBO ne-a pregătit o surpriză foarte frumoasă: un serial de calitate regizat de celebrul Paolo Sorrentino cunoscut pentru „La Grande Bellezza”.

Serialul are o distribuţie de excepţie rolul principal fiind interpretat de Jude Law care nu mai are nevoie de nici o prezentare dupa performanţele realizate în „Cold Mountain”, „Sherlock Holmes”, „Gataca” sau „Talentatul domn Ripley”.

Law este însoţit de la fel de celebra Diane Keaton care înca din anii `70 încapând cu seria „Nasul” sau „Annie Hall” reuşeşte să ne impresioneze cu fiecare rol pe care îl interpretează.

Tânărul papă spune povestea primului papă american din istorie Lenny Belardo alias Papa Pius XIII şi începuturile acestuia la Vatican. Cardinalii aleg un tânăr convinşi fiind că acesta va fi uşor de manipulat şi nu va creea probleme.

Planul acestora nu are succes pentru că tânărul Papa este mitoman, sociopat, razbunator şi nu se opreşte de la nimic pentru a-şi atinge scopurile. De altfel nici nu pare să fie credincios. Comploturi,minciună şi dezvaluirea unei lumi ascunse despre care nu ştim prea multe, cea din interiorul Vaticanului.

Subiectul este foarte ofertant şi pentru creatorii de costume şi scenografie serialul având imagini impresionante menite să îmbogaţească emoţia creată de conflicte.

Nu rataţi un serial de calitate care vă va ţine cu sufletul la gură oferit de HBO.

de Gabi del Pupo

 

share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania