Targ Internațional de Cariere la Universitatea Tehnică: 30 de companii vor fi prezente

Targ Internațional de Cariere la Universitatea Tehnică: 30 de companii vor fi prezente

3
337
0
Thursday, 09 November 2017
iasi

Premieră la o universitate din zona Moldovei, pentru prima data, o instituție de invățământ universitar organizează un targ de joburi.

Universitatea Tehnică “Gh. Asachi” din Iași este instituția care face sparge gheața si realizeaza prima ediție a Târgului Internațional de Cariere în Inginerie – TUIASI (TICI – TUIASI).

30 de companii din țară vor fi prezente pe 9 și 10 noiembrie în holul Facultății de Inginerie Chimică și Protecția Mediului „Cristofor Simionescu”.

La târg vor fi prezente atât firme de renume internațional ce au filiale în Iași, precum Delphi Diesel Systems, Continental Automotive, Conduent, Assystem sau SCC Services Romania SRL, cât și companii importante la nivel național ce activează în Iași, cum ar fi E.ON Energie, Veolia Energy sau Antibiotice Iași.

“Printre expozanți se numără și companii ce nu au sediu în Iași, dar care au colaborat strâns cu Universitatea Tehnică de-a lungul anilor, precum Electroputere VFU Pașcani, AE Electronics Bacău, Petrocart Neamț, Aerostar Bacău, Tenaris Silcotub Zalău sau Oltchim Râmnicu-Vâlcea” se arată într-un comunicat emis de Universitatea Tehnică “Gh. Asachi” din Iași

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com