Te invităm la Pensiunea Valeria! În Voroneţ!

Te invităm la Pensiunea Valeria! În Voroneţ!

3
403
0
Monday, 08 August 2016
concursuri
Lasă munca deoparte! Impact FM te trimite la munte!
Poftim în Bucovina! Pensiunea Valeria, Voroneţ! 
Impact FM îţi face planuri  şi pentru 12-14 august! Pleci vineri la munte şi duminică seara te întorci acasă, sperăm noi, mai odihnit şi cu amintiri placute!
În această săptămână, ai şansa să câştigi un premiu cu plecare in Bucovina! Detalii despre destinaţia ta AICI!

valeria2

Pensiunea Valeria ***, situată la o aruncătură de băţ de vestita Mănăstire Voroneţ, vă asigură liniştea şi confortul necesar unei vacanţe confortabile în Bucovina.
Serviciile de cazare sunt clasificate la 3*, curăţenia, eleganţa şi binecunoscuta ospitalitate bucovineană se regăsesc de la intrare.
Pensiunea Valeria vă oferă servicii de cazare – 37 de locuri în 17 camere (14 camere matrimoniale şi 3 camere triple), toate dotate cu baie şi balcoane cu şezlonguri confortabile, de unde puteţi admira priveliştea deosebită, pădurea şi Mănăstirea.

Completeaza formularul de mai jos si inscrie-te la tragerea la sorti de joi! Cei care au castigat nu mai au voie sa participe la acest concurs pana pe 1 septembrie 2016 si nici nu au voie sa inscrie pe altcineva, dar pot incuraja pe cei dragi sa se inscrie si ii pot ajuta in completarea formularului! 

Conditia este să raspunzi la telefonul IMPACT FM! 0332 44 11 33!
Căsuțele marcate cu * sunt obligatorii.

share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania